כללי חוות דעת על פרוספקט

• הוסף לסימניות
רציתי את חוות דעתכם על הפרוספקט הנ"ל

• הוסף לסימניות
יפה, אהבתי את הים.

• הוסף לסימניות
למה לא לשים את כל הלוגו בחלק הלבן למטה? נראה לי הרבה יותר טוב. תנסי. תודה

• הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון של התמונות עם השרשרת ברזל!

• הוסף לסימניות
חשבתי בהתחלה לשים למטה, אבל אז נראה היה לי שאין שיווי משקל.
אנסה מחר בלי נדר ונראה איך יצא

• הוסף לסימניות
הרעיון מצויין. הטקסט רץ הייתי משנה קצת.

• הוסף לסימניות
א. מאד יפה שילוב צבעים נכון - מוצלח.

ב. בשער של הפרוספקט יש הפרעת איזון מאד קשה. אי אפשר להשאיר את החלק העליון תלוש לגמרי ללא בסיס או רקע מתחת מצד לצד.
ג. הרובריקה שבשער - צריך לטפל בטקסט, לצמצם את הריווחים בין השורות ולדאוג שהטקסט לא יהיה קרוב לקצוות אחרת הוא חנוק ואין לו מקום לנשימה (זה נכון גם לגבי שאר הטקסטים שברובריקות)
ד. בחלק המצורף ישנה בעיה עם הטקסט. הוא לא מאורגן נכון. אני חושב שלא יתכן שטור אחד יהיה ארוך ובשני רק שורות בודדות. או להוסיף טקבט או לפתור בצורה אחרת כך זה ממש לא גרפי.

:)

קבצים מצורפים

• palm%20therapy1.jpg
    KB 50.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
SHI11 תודה על תגובתך.
עם א' אני מסכימה
את ב' לא הבנתי. מה תלוש?
לגבי ג', לא הבנתי לאיזה טקסט את מתכוונת. לטקסט בריבוע האדום?
לגבי ד', את צודקת, יש בעיה ועוד לא מצאתי פתרון לה, כי המשך הטקסט הוא כותרת ראשית. נראה לי שאשנה את הכותרות הראשיות שיכנסו בתוך הטקסט כדי שאוכל להמשיך את הטקסט גם כשיש כותרת ראשית.

תודה רבה רבה רבה

• הוסף לסימניות
יפה!
שימי לב, בדף השער הציפורים לא צרובות טוב.
ולגבי הפונטים - לא כדאי להשתמש בדויד. שימי משהו חדשני יותר. וגם לא באוסקר, או מה ששמת בכותרות. לא מתאים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
כמה הערות:
הפונט רוטשילד/אוסקר לא מתחבר ולא מתאים.
הטקסט הרץ מרגיש פשוט ועלוב מדי, אני לא יודע אם זו בעיה בפונט או בבלוק.

• הוסף לסימניות
הציפורים במקרה, לא צרובות. בעצם אחת מועתקת עם הרקע מסביבה, והשניה ככה צולמה.
הפונט הוא נרקיסים [לטקסט הרץ] ואוסקר. צודקים לגבי הפונטים, אחליף.

• הוסף לסימניות
גינגית יפה מאד
מעבודה לעבודה הרמה עולה

• הוסף לסימניות
yrzys את עוקבת אחרי העבודות של כולם? מחזיקה ראש?

• הוסף לסימניות
YRZYS, עם עזרה כמו שלך, אי אפשר שלא להתקדם.

• הוסף לסימניות
מצטרף לדברי גינגית!

• הוסף לסימניות
למה לא? הרבה פעמים אני מוחק טעויות הקלדה.

• הוסף לסימניות
אתה לא תיקנת כלום, מחקת מחמאה שניתנה לך ע"י גינגית.

• הוסף לסימניות
ונתנו, ענו בין יתר תכונותיך?
לא יפה שמחקת לי.
הודיתי גם לך ויש לך חלק נכבד בהתקדמות אנשים פה. מגיעה גם לך תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה