כללי חוות דעת על פרוספקט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;55757:
SHI11 תודה על תגובתך.
עם א' אני מסכימה
את ב' לא הבנתי. מה תלוש?
לגבי ג', לא הבנתי לאיזה טקסט את מתכוונת. לטקסט בריבוע האדום?
לגבי ד', את צודקת, יש בעיה ועוד לא מצאתי פתרון לה, כי המשך הטקסט הוא כותרת ראשית. נראה לי שאשנה את הכותרות הראשיות שיכנסו בתוך הטקסט כדי שאוכל להמשיך את הטקסט גם כשיש כותרת ראשית.

תודה רבה רבה רבה

לגבי ב' ו- ג' אני מצרף לך תמונה שתראי אם זה יושב עכשיו יותר טוב.
(הטקסט בריבוע האדם נקרא רובריקה)

• הוסף לסימניות
הבנתי.
רעיון טוב, נראה בהמשך אם ימצא חן בעיני הלקוח.
תודה

• הוסף לסימניות
יפה מאד.

מה שכן, קצת מפריע לי השטח הלבן בדף הראשון. לא יודע איך אפשר לשנות את זה שיצא יפה כמו שזה עכשיו, אבל הלבן כמו שהוא עכשיו עושה לי רושם של ריק מידי.

• הוסף לסימניות
קודם כל,

יפה מאוד מאוד! סגנון נקי ומושך ברמה מקצועית.

הערות קטנות:

את הטקסט כמו שאמרו כדאי להחליף. הייתי ממליץ על 'פונטקסט' של פונטביט, וגם להקטין קצת, כך זה יהיה יותר קריא ונעים לעין. כדאי גם להוסיף קצת מרווח בין השורות, ואם אפשר (צריך לבדוק אם זה מתקבל נורמלי) לבטל את ה-hyphenate - המיקוף של הפסקה.

בקטע הראשון ממש של הפרוספקט יש טעות. המשפט הראשון חוזר על עצמו פעמיים. זה קשור להגהה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה