styehoshua
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
למה?הכיור בצד שמאל שצמוד לנישה של התמי 4 לא יכול לתפקד תקין.
כל פעם שמישהו ידיח כלים , כל בני הבית יצטרכו לחכות עם הצמא עד שהעמדה תתפנה כדי לקחת מים?
למה?הכיור בצד שמאל שצמוד לנישה של התמי 4 לא יכול לתפקד תקין.
כל פעם שמישהו ידיח כלים , כל בני הבית יצטרכו לחכות עם הצמא עד שהעמדה תתפנה כדי לקחת מים?
אשמח ליצור איתך קשר-RUTYBARSHאין לכתוב כתובת מיילמבחינת משטחי עבודה אני לא רואה הבדל משמעותי. תקני אותי אם אני טועה
ותעבירו את המיניבר ליד המקרר כדי לקבל עוד שטח עבודה יקר.הכיור רחוק מהמקרר.
כדאי לעשות סדר במשטחי העבודה, על ידי הצמדת הכיורים, והרחקת הכיריים 30 ס"מ מהסוף.
מבחינת משטחי עבודה אני לא רואה הבדל משמעותי. תקני אותי אם אני טועה
רק מתקנת שלא העלתי נתונים... סתם תהיתי בקול על ההצעה שלך (בסדר זה השעה שכתבת )לפי הנתונים שהעלת המשטח הבשרי נטו לא כולל כיריים כיור וארון בר מים = ל115 ס"מ
ואילו בתוכנית המוצעת נותרו לנו 165 ס"מ לשיש בשרי הבדל של 50 ס"מ זה הרבה מאד
לא בדקתי את החלבי אבל נראה לי שהוא בגודל שאת הצעת
Mirikug בגימייל@מירי קוגלמן ראיתי שפרסמת מודעת חיפוש עובדים/ות אחה"צ, האם ישנה דרך ליצור איתך קשר גם אם אני לא מנוית פרימיום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים