כללי חוות דעת

• הוסף לסימניות
מצורף עמוד של חוברת ללימוד הקריאה, החוברת מיועדת למלמדים, לא אישית לכל ילד, לפי שיטת קריאה חדשנית ומיוחדת, כל תנועה זה צבע אחר, בדוגמא פה זה קמץ- בצבע כתום,
העיצוב יעבור לאורך כל החוברת, חשוב שהוא יהיה טוב ויפה, ואני מרגישה שמשהו נתקע לי...
מחכה מאולד לעצות חכמות ומועילות, תודה

קבצים מצורפים

• 3new.pdf
    KB 461.6 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
21 צפיות, ואף לא תגובה אחת?
לא טוב בכלל? טוב מאוד? תנו כיוון!

• הוסף לסימניות
זה נראה יפה מאד
אבל אולי קצת הסבר מה זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;59541:
מצורף עמוד של חוברת ללימוד הקריאה, החוברת מיועדת למלמדים, לא אישית לכל ילד, לפי שיטת קריאה חדשנית ומיוחדת, כל תנועה זה צבע אחר, בדוגמא פה זה קמץ- בצבע כתום,
חוברת הדרכה ללימוד קריאה לילדים מתקשים זה מגיע עם לוח מגנטי גדול, והרבה אותיות המודפסות על ריבועי מגנט קנטים, כל ניקוד מודפס על צבע אחר לדוג' קמץ א', מופיע על ריבוע מגנטי כתום ועליו האות עם הניקוד.

• הוסף לסימניות
נראה יפה ומסודר
הקוביות שמתחת למספרים חמודות, אבל אולי להגדיל אותם? המספר גדול עליהם!
וחוץ מזה אפשר להוסיף וויזואל נחמד כמו קמץ בצורת איור (גדול יותר ומושך אולי ברקע?)

• הוסף לסימניות
כמה הצעות לשיפור - - -

1. את הטקסטים מצד ימין, תיישר בלוק ימני (ולא יישור ימין כמו שזה עכשיו)
פשוט יתן יותר סדר

2. את המעוין של המספרים צריך להגדיל, כי מה תעשה כשהספרה תיהיה דו ספרתית - - -

3. הייתי מורידה טיפה את האפקט של המסגרת במראי לוח

4. המרכאות בטקסט בצד ימין הפוכות (במילים 'הילד שניצל')

5. בהערות 2 ו-5 שים לב שבסוף תהיה נקודה

6. הצבע הכללי ישתנה כל פרק, נכון? (אני מקווה - - -)

7. חוצמיזה, עבודה יפה - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;59595:
21 צפיות, ואף לא תגובה אחת?
לא טוב בכלל? טוב מאוד? תנו כיוון!

חשבתי מכבר להודיע לכל אלו שמצרפים PDF וכדומה
ואין אנו יכולים לראות תיכף במה המדובר,
שיבינו ויהיו מוכנים לקבל איזה פראצענט פחות תשובות מאילו הי' מצרפים JPG.

סוכ"ס הרבה מאתנו לחוצים בזמן, וגונבים מעט זמן להציץ פה ושם,
ואם רואים משהו תיכף אז כשיש כמה מינוט משתדלים לכתוב הארות והערות...

אבל (לפחות אני) הרבה פעמים פשוט אין זמן לפתוח קובץ...
ואז פשוט סוגרים והולכים להודעה הבא...

ס"ה אם אתם רוצים מאקסימום תשובות... אז תצרפו גם JPG.

• הוסף לסימניות
חשוב לי מאוד חו"ד, בלה בלה בלה עזרה לי מאוד, והייתי שמחה להמשיך ולשפץ, והלקוח אמור לראות סקיצה היום בערב, אז אני מצרפת גם קובץ jgp כבקשת קארעל8, (אבל אני התכוונתי 21 צפיות,-ועכשיו 28 -ז"א ש28 אנשים פתחו את הקובץ, ולא כמו שאמרת...)

• הוסף לסימניות
ובכן, יפה מאד, והנה כמה שיפורים:
1. המסגרת הכתומה שהיא רקע לאותיות קטנה מדי. זה נראה כאילו מישהו קימצן לתת עוד קצת, יפה שישאר מילימטר-שניים רווח סביב.
2. נראה לי שמסגרות בלי הצללות וטשטושים, בקו נקי, תראינה יותר טוב.אולי קו דק כתום וקו דק שחור לידו.
3. אולי פונט אחר לכללים? פחות מיושן, קו יותר ישר.
4. הקו שליד המילים מראה לוח לא צריך להיות נמוג. גם כאן נראה לי עדיף שחור, אולי לחצות אותו עם פס דקיק כתום.
5. הרקע למלה תרגיל-להבהיר.
6. אולי הפונט של תרגיל גם יכול להתנחמד.
7. כללית דף כזה צריך להראות מאד מסודר, קוים ישרים, בלי תחכומים, נוח ונעים ללמידה ולזכרון.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בסד, תודה רבה,
א. לגבי הגודל של הרקע סביב האותיות, בניתי זאת באינדיזיין, ע"י קו תחתי לאות, בצורה רחבה מאוד, כי אני חייבת שזה יזוז לי עם הטקסט, ושם אין אפשרות לפרגן עוד מילימטר, אם יש לך רעיון אחר לביצוע צבעוני כזה, אשמח מאוד לשמוע.
ב. לגבי הפונט, חשוב שיהיה פונט ברור ומתאים ביותר לכללי הכתיבה, לכן בחרתי בפונט זה, וקניתי אופנטייפ - שבזה אין מבחר כל כך גדול, בכל אופן בספריות של פונטביט. אבל את הכללים, אשנה בעצתך, לפונט זהה במשקל רגיל (כרגע זה משקל בינוני)
ג. תודה ותודה, שמחתי לשמוע ולשפר (ואשמח הלאה)

• הוסף לסימניות
נראה לי שהייתי מצמידה ריבוע לאות, ומאגדת אותם שיזוזו תמיד יחד. למרות שזו יותר עבודה, זה יראה יותר טוב.
נדמה לי שפונט נקי כמו 'דוד' יראה יותר טוב בהרבה בכללים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מצטרף לגברת בסד.

הפונט של ההוראות צריך להיות קל ונעים לקריאה.

גם הייתי רוצה הכל יותר גדול יותר ומאיר עיניים. תחשבי שזה לילדים ולא למלמדים. זה הכיוון.

(לא ביקשתי שיהיה מנוקד אבל תנסי שיהיה חוויה לקרוא את זה ושלא יראה כמו גמרא...)

• הוסף לסימניות
א. זה למלמדים, ולא לתלמידים...
ב. אנ י עובדת עכשיו לשנות פונט, לתהילה קל (תהילה זה הפונט המנוקד שלי, אין לי הרבה כאלה...)
ג. לצרף ריבוע לכל אות זה כמעט לא מעשי, כי אני צריכה שכשאני משנה אות או מילה הכל יזוז לי, ואיך אני יכולה לצרף ריבוע למילה אחת מתוך הטקסט? ולהתחיל להסתבך ולחתוך כל אות זה יעשה בלאגן שלא אגמור...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה