כללי חוו"ד | איך זה נראה לכם?

• הוסף לסימניות
אני כבר חצי ישנה ולא מבחינה בין טוב למוטב אז אנא דעתכם למודעת רחוב
צפה בקובץ המצורף 7109
... תוך כדי שהעליתי ראיתי שלמטה הטקסט לא ממורכז- אתקן זאת

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 812.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מקסים אבל אולי לא מושך מספיק ת'עין בשביל מודעת רחוב.

• הוסף לסימניות
כמובן,
ידעתי שאתה תהיה הראשון!
נראה שיש לך משהו על קצה הלשון, אתה יכול לומר בחופשיות.

• הוסף לסימניות
משהו משהו
חשבתי שרק אני שאין לי מה לשים ברקע אני 'זורק' שם שמיכה עם בלור

• הוסף לסימניות
זו שמיכה שמופיעה אם תשים לב גם על העטיפה, (שאותה לא אני עשיתי).

• הוסף לסימניות
לא ראיתי שהשמיכה על הספר ג"כ
פעם משהו העלה פה קובץ עם הרבה שמיכות אני משתמש איתם הרבה, כמובן שהם עוברים פילטרים בפוטושופ עד שהשמיכה כבר לא שמיכה

• הוסף לסימניות
יפה, עדין מאוד, גם הצבעים אולי לחזק אותם.

את 'המתנה המושלמת לחג' בוודאי שצריך לחזק לא רואים אותו טוב.

• הוסף לסימניות
נראה לי כנ"ל שצריך לחזק את הצבעים

• הוסף לסימניות
מאוד יפה!
עשית את ההדמיות מדהים...

• הוסף לסימניות
הלקוח ביקש את המדועה לרוחב ע"מ שיראו במדויק כל ספר

איך זה עכשיו (ואגב תיקון: מדובר למודעות בתי כנסת ולא למודעת רחוב, אם זה כ"כ משנה לכם)צפה בקובץ המצורף 7273

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 765.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה ונעים לעין. משהו לא נראה לי בסדר עם הצל שנופל על הרקע אולי אני טועה

• הוסף לסימניות
לדעתי כשהספרים עומדים 4 אחד על השני בשני סדרות יותר יפה מאשר השני כאשר אחד יותר גדול חוץ מזה כפי ראות עיני הכל טוב יפה מאוד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, ומושקע מאוד. אבל מפריע לי הספרים שניצבים ככפיסי דומינו. (רק תפיל אחד וכולם יפלו אחריו). לדעתי חשוב מאוד לשנות את הצבת הספרים. כמו למשל, לקרב אותם אחד על יד השני.

כעת אני רואה את האחרים שהעלית, הסטריפ החום למטה (בשני) יכנס לראשון, והתוצאה תהיה הרבה יותר נוחה לעין.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לחלק את הספרים לשני הצדדים, ואז יתכן שיווצר צורה מסויימת לטקסט שיוסיף על הויזואל ובכך ימשוך יותר את העין,
חוץ מזה עבודה יפה

• הוסף לסימניות
טוב. הלקוח תמיד צודק.
רק שלא ידחוף ספר אחד, וכל האחרים יפלו... (בחיוך, כמובן).

• הוסף לסימניות
קצת הפריע לי שהספרים נראים מרובעים כמו קופסאות של וידאו ספר הכריכה שלו בקיפול היא עגולה בד"כ אפילו קצת
וגם אולי לסדר את הספרים בקשת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה