חוו"ד- אלו צבעים לשלב ברקע?

• הוסף לסימניות
המעוינים שבתמונה צריכים להשתלב בתוך קיר מלא מעוינים קטנים צבעוניים. אך לאחר מעשה אני מסתפקת לגבי הגוונים ושילובם מה אתם אומרים ?

קבצים מצורפים

• IMG_8019.JPG
    2.4 MB · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
מנסה את כוחי, למרות שאני לא כ"כ מבינה בציור.
אולי תניחי את המעויינים כך שיווצר קטע של שמים וקטע של דשא.
ואת המעויינים ברקע תעשי למעלה בגווני כחול תכלת לבן
ולמטה בגווני ירוק.
מבינה?

• הוסף לסימניות
חשבתי על כיוון כזה באמת אבל לא התכוונתי לתת כל כך טון לשמיים ולדשא יותר לבעלי החיים
מה אומרים המבינים?

• הוסף לסימניות
אולי תני יותר טון לגוון הכחלחל

• הוסף לסימניות
לא בדיוק ציירת, אבל עוסקת בתחום הצבעים
הציורים כ''כ מתוקים! וצבעים נטרליים, שנראה לי שיוכלו להשתלב עם כל צבע וגוון שתתאימי!
ולאו דווקא פסטליים!
הצלחה רבתי!

• הוסף לסימניות
בטעם שלי - הייתי שמה רקע בצבע אחד אולי עם איזה אפקט,
אבל אם את נעולה על העבודה הקשה - בכיף :)
הייתי עושה מעוינים קטנים ברמות רוויה שונות,
בגוונים של חום ומוקה.
הולכים ודוהים ככל שהם מתרחקים מהתמונות,
או בצורה לא אחידה - דוהים ומתחזקים בלי סדר.
הציורים - מותק! יפים ונעימים, מרגיעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציורית;1941743:
המעוינים שבתמונה צריכים להשתלב בתוך קיר מלא מעוינים קטנים צבעוניים. אך לאחר מעשה אני מסתפקת לגבי הגוונים ושילובם מה אתם אומרים ?

אני רק משהו אחד ,שצריך לצבוע את הלבן של העינים של חלק מהחיות, בלבן.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי צריך שצבע החיות יהיה ברור, זה נראה שכולם אותו הצבע וחלו באיזה שהיא מחלה (סליחה על הבוטות). ואני חושבת גם שמעויינים בכל הצבעים יקפיצו את זה, יהיה שמח:p:);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1941931:
בטעם שלי - הייתי שמה רקע בצבע אחד אולי עם איזה אפקט,
אבל אם את נעולה על העבודה הקשה - בכיף :)
הייתי עושה מעוינים קטנים ברמות רוויה שונות,
בגוונים של חום ומוקה.
הולכים ודוהים ככל שהם מתרחקים מהתמונות,
או בצורה לא אחידה - דוהים ומתחזקים בלי סדר.
הציורים - מותק! יפים ונעימים, מרגיעים.

לבית פרטי זה נשמע לי פנטסטי
אבל האיורים מיועדים לקיר בגן לא לבית זה לא יהפוך את זה לכבד ורציני מדי ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;1942229:
לעניות דעתי צריך שצבע החיות יהיה ברור, זה נראה שכולם אותו הצבע וחלו באיזה שהיא מחלה (סליחה על הבוטות). ואני חושבת גם שמעויינים בכל הצבעים יקפיצו את זה, יהיה שמח:p:);)

זה כמובן איכות הצילום הגבוהה.....
במציאות האפרוחים צהבהבים,
הבמבי חום בהיר
התרנגולת והכבשים באמת קצת זהים אך גם במציאות שניהם בצבע לבן מלוכלך ולא ברור, לא?

ולגבי המעוינים ממש בכל הצבעים?

• הוסף לסימניות
צבעוניות זה מה שילדים אוהבים! לא צריך שהגן יראה כמו משרד היי-טק... צבעוני בטוב טעם כמובן בפלטת הפסטלים ואולי גם לא פסטלים. (אם יש לך אפשרות לבדוק סוגי צבעים הכי טוב)

• הוסף לסימניות
הי ציורית, חשבתי שזה לחדר ילדים באמת,
ומעוינים פסטליים היה נשמע לי מדי גן ילדים :)
אז לכי על שלושה ארבעה גוונים בשקיפויות שונות אם זה לא מדי קשה,
בהירים ומשתלבים, לא בלגן אימים. כך נראה לי.
גם בגן צריך איזה רוגע ולא קיר מדי זועק.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל מי שייעץ והביע דעה בענין זה מאד עזר לי להחליט
וכך זה נראה

קבצים מצורפים

• IMG_7331.JPG
    3.7 MB · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה