כללי חוו"ד לעבודה

• הוסף לסימניות
רק תורידי אצ השפריץ הירוק מאחורה,
ואת הבקבוקים למטה תסדרי...
שני צבעים, ותקני להם את החלק התחתון.
העלו כאן פעם אתר עם פריסות לכל הקופסאות האלה,] תחפשי.

• הוסף לסימניות
הפרסומת השניה מכובדת ויפה.

• הוסף לסימניות
יפה!
לא אהבתי את הרקע... אולי תשימי רקע לבן חלק, ואת השולחן, אם לא רואים מספיק, תעשי לו צל ממש מפוזר ושקוף ביותר שידגש אותו לעומת הרקע הלבן, רק אם צריך,
את התפוחים- היה עדיף תפוחי גרנד ירוקים מאשר אלה,

ואז את המריחה שמאחורי המלל "טעמתי אהבתי התמכרתי" תעשי בירוק בהיר.
את המריחה הירוקה מאחורי הקרטון תורידי.

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי מחליפה לתפוחי גרנד ולפי זה משנה את הצבע שמאורי בכיתוב.

בכל זאת, צריך להזיז מעט הצידה את התפוחים כדי שלא יסתירו את הכיתוב שעל חזית הקרטונית.

• הוסף לסימניות
כ"כ הרבה הערות ושינויים.... חסר שהמורה שלך לא תאהב את התוצר הסופי...
אבל...
הירוק הזה מאחורה נראה כמו לכלוך הוא מיותר לגמרי!
הרקע ג"כ מיותר ו'מלכלך' את המודעה
עדיין ההדמיה זקוקה לשיפוץ שימי לב למילה relax בתוך המשולש הקטן.. הוא אמור להיות טיפה מתוח פנימה כי הוא בעצם מונח על הקיפול
אישית את המילים 'בטעם תפוח עדין' הייתי שמה בפונט רגיל ולא מיוחד.. וגם מגדילה קצת את המילים כי זה מאד מאד קטן כרגע..

ואם תהיה איזה בעיה עם ההתמכרתי (לכי תדעי שיגעונות של מורות) את יכולה פשוט לכתוב טעמתי, אהבתי, נגמר לי!

(בכלל לי יש 'קטע' עם הדמיות... אני אוהבת את זה! גם לעשות וגם לראות..)

• הוסף לסימניות
אולי תנסי סגנון אחר?

את האריזה את ההדמיה של האריזה את חייבת לשנות... מישהי צירפה בעמודים קודמים אריזה יותר נכונה ומתאימה לך.
את צריכה לחשוב מה את רוצה להעביר, איזו תכונה יש למשקה - מרענן, יוקרתי - שמכבד כל שולחן שהמשקה מונח עליו, או נותן אנרגיה, או בריא וכו' וכו'...
התמונה הנ"ל מציגה משהו מרענן .

קבצים מצורפים

• water (5).jpg
    2.3 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
כמו בפרסומת הבאה...

שתגרום לך בשיא הקיץ להתמכר לרעננות....

קבצים מצורפים

• 27_04_2009_0447510001240824008_ray-massey.jpg
    KB 115.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
תודה לכל המשתתפים בחוות דעת על המודעה שלי..
אני הולכת לנסות רק עוד סקיצה אחת וזהו ומה שיצא...כנראה שזה יהיה הכי מוצלח...;)
ובעזה אני יעלה אתזה שאני יסיים...
תודה רבה רבה!!!
אשרייכם.
נחזיא לכם 'בשמחות'..:p

• הוסף לסימניות
טעות באיות
LITER
ולא
LITRIT

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוניברסל;293902:
טעות באיות
LITER
ולא
LITRIT
העתקתי אתזה מטיקט של בקבוק....;)
אז לא שווה לגנוב אה???:p

• הוסף לסימניות
הארה כללית:
זה נראה יותר כמוצר של 'תה', ולא של שתיה רגילה. העיטורים, הפונטים, האווירה והצבעים...

לא יודע אם כבר כתבו, כי לא היה לי כח לקרוא בלע"ר 50 תגובות....

תחשוב על זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;293948:
הארה כללית:
זה נראה יותר כמוצר של 'תה', ולא של שתיה רגילה. העיטורים, הפונטים, האווירה והצבעים...

לא יודע אם כבר כתבו, כי לא היה לי כח לקרוא בלע"ר 50 תגובות....

תחשוב על זה...
התפוחים לא מביעים??(תפוח הוא צבע ירוק לא??)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shilat;293951:
התפוחים לא מביעים??(תפוח הוא צבע ירוק לא??)

א. זה לא היה במודעה הראשונה שהעלת.....
ב. זה לא משנה. האריזה לא מבטאת את זה... המודעה אולי... (או ששוב אני טועה, והעלית גם אריזה חדשה שעל גבה מופיעים תפוחים? לא נראה לי...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;293954:
א. זה לא היה במודעה הראשונה שהעלת.....
ב. זה לא משנה. האריזה לא מבטאת את זה... המודעה אולי... (או ששוב אני טועה, והעלית גם אריזה חדשה שעל גבה מופיעים תפוחים? לא נראה לי...)
אמורה להיות סקיצה אחרונה שאני יעלה אותה בהמשך..אבל היא תהיה בסגנון של האחרונה שהבקבוק על השולחן...אני מקווה שתאהב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה