התייעצות חוזרים לשגרה...

• הוסף לסימניות
איך להפוך את תחילת הלימודים למהנה יותר?
או מ"סיוט מהלך"(בלשון בנות התיכון) להנאה מהלכת?
הבו רעיונות!!

• הוסף לסימניות
איך להפוך את תחילת הלימודים למהנה יותר?
או מ"סיוט מהלך"(בלשון בנות התיכון) להנאה מהלכת?
הבו רעיונות!!
יעברו יומיים ושוכחים שהיה פעם חופש
גם כשחוזרים מחל"ד מצפים ל'הנאה מהלכת'???
זה החיים
וזה מעצבן לחזור מחופש. כן.
וכל הדברים החדשים, וההרגשה הטריה והמרעננת ובעיקר החברות שפוגשים ל6/24 לא ממש עושה רע על הלב. אל דאגה.
רק העייפוווות.
ולנושא האשכול - נראה לי שלא תהיה התנגדות להעביר את הלימודים עד אחרי החגים לשעות אחה"צ-ערב ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

בס״ד. שני בשב״ק. א׳ שבט פ״ו
שלול לכולם.

אני פשוט מזועזע!!!

אני מזועזע מכך שהמקרה של היום נהיה לנו לשגרה.
מכך שיש אסונות כל יום!
בתקופת הסטייפלר היה מקרה שאמא ושתי בנותיה נדרסו- ועשו על כך עצרות ענק!
למה? כי זה לא היה קורה!

איך היום בעוונות הרבים האסונות נעשו לנו לשגרה?!

איך אחריי אסון כזה מה שאני שומע זה ״מה עדיף, מעון מפוקח או לא?״
(לא אישי נגד פותחי האשכול הנ״ל, אלא פשוט על עצם הרעיון. שאנחנו לא מזועזעים מספיק מהמקרה,
שאנחנו דנים על מה יותר בטיחותי ולא פשוט הלומים מכך!)
אנח לא בא בטענה נגד אף אחד, אלא נגד עצמינו!
איך זה נהיה?!
למה?!
אמא שלחה את הבן למעון-ובעוונות קיבלה אותו בארון קבורה!!!
אני מסכים שיש לבדוק על הליקויים ויש לבדוק איפה יותר טוב.
אבל איך הגענו למצב הזה?!
אנחנו. כולנו. צריכים לזעוק ולהתפלל שעד מתי?!
עד מתי אסונות יהיו הדבר הטבעי ששומעים עם הקפה בבוקר או העוגה בערב?!
עד מתי?!
אנא ה׳!
חוסה נא על שארית הפליטה!
כותב וחותם בלב דואב.
ש.ס.ל.
היי,
אני נשואה+4 בת 33 ב"ה
לאחרונה התחלתי לחשוב הרבה על לימודי אחיות
הרצון לעזור לשני באמת מהלב, לעודד ולתמוך..
יש לי כמה שאלות.. אשמח למענה
מי שיש לה סבלנות ויכולה לשוחח איתי זה עוד יותר יעזור
ובכל אופן אכתוב את השאלות העיקריות.
1. האם כדאי להתחיל בכלל ללמוד בשלב הזה של החיים? או לחכות שהילדים עוד קצת יגדלו...
מבינה שיש לימודים מלאים של 4 שנים או מקוצרים לבעלי תואר אבל יותר אינטנסיביים.
והאם יש לימודי ערב??? איך אנשים לומדים 4 שנים בלימודי בוקר??? איך מפרנסים??
2. הבנתי שבמהלך הלימודים חייב להתנסות בכל מיני מחלקות.
אני יותר מחפשת לעבוד עם נשים, מחלקת יולדות וכד..או ילדים. פחות מתחברת לטיפוליים סיעודיים מורכבים וכו'..אני דיי אדם שנגעל מדברים מסוימיים. מה עושים במקרה כזה?
3. משמרות שבת מטרידות אותי...איך אפשר להשאיר את המשפחה לבד?? האם זה חובה?
4. פסיכומטרי..מעדיפה (מאוד) לדלג על הדבר המעצבן הזה..הבנתי שיש מקומות שלא חייב פסיכומטרי (אני תושבת הדרום...יש מקום באזור?)
5. יש שמועות שהשכר לא מתגמל..בכל אופן זה שיקול חשוב כי זה מהלך ושינוי משמעותי בחיים ללמוד אחיות. כי היום בתור מורה אני מרוויחה 8000 אבל שבעתי מהוראה :)
6. עד כמה הלימודים מאסיביים וקשים? אני חוששת שלא אעמוד בזה..
  • תודה
Reactions: cherry c1 //
14 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה