- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקוף;782249:תגובתה של אתי:
יש משהו בדברים שלך, רק שצורת ההסתכלות שלך על זה לא נכונה לדעתי.
לא אומרים לבנ"א: "אתה טיפש שמובל באף". (זה פרשנות שלך.)
אומרים לו: שים לב. תעצור תראה מה קורה מסביבך.
אתה בירידה. אתה עומד ליפול..
אל תסתנוור
לדעתי זה מאד משפיע!
ומלבד זאת, הכרזה בכוונה ללא תוספת של מלל.
שכל אחד יעצור, ויראה את עצמו שם. במקום הדמות ההיא (שגם היא בכוונה צללית..)
ויזדהה. אם הוא באמת במקום הזה. המכור, המסומם
זה נותן כאילו תמונה מהצד, בלי מילים.
נכתב ע"י כל מיני;782265:אני דווקא אהבתי את חוסר הכיתוב, אני חושבת שמה שהופך את זה לחזק שהוא מובן מאוד.
השאלה האם נכון לפרסם בלי כיתוב?
נכתב ע"י אליהו פריד;782202:טקט: האם הייתי מדבר עם אדם פנים אל פנים הייתי אומר לו, אתה סהרורי! אתה טיפש שמובל באף! אתה מתנהג כמו מהופנט! אני חושב שאצלי אם היו אומרים לי כזה דבר, זה היה יוצר אצלי דחיה רגשית, ועצבים על מי שאמר לי את זה.
נכתב ע"י mig;782270:חלק ממעלותיה של הכרזה היא שניתן לומר בה דברים שבאופן נורמלי לא תאמר אותם לאדם בפנים ועם כל זה הם יעשו את פעולתם.
צורת ההגשה היא זו שבעצם הופכת את האדם לאומר אותם לעצמו, וכל אחד מוכן לומר על עצמו טיפש אבל אבוי אם חברו יאמר עליו כך.
כך הכרזה,
אני אמרתי סהרורי??
אתה אמרת.
נכתב ע"י mig;782270:חלק ממעלותיה של הכרזה היא שניתן לומר בה דברים שבאופן נורמלי לא תאמר אותם לאדם בפנים ועם כל זה הם יעשו את פעולתם.
צורת ההגשה היא זו שבעצם הופכת את האדם לאומר אותם לעצמו, וכל אחד מוכן לומר על עצמו טיפש אבל אבוי אם חברו יאמר עליו כך.
כך הכרזה,
אני אמרתי סהרורי??
אתה אמרת.
נכתב ע"י אליהו פריד;782275:הצבעתי על כך שצורת מסירת המסר לוקה בחסר רציני.
רק כדי לאשש את טענתי.
נסו להזכר בפרסומות של משרדי פרסום גדולים, ראיתם אי פעם פרסום בדומה לזו???
נכתב ע"י אליהו פריד;782283:אני יודע שחלק מהקוראים חושבים שאני קצת מגזים.
אבל אתם צריכים להבין שאני בן אדם ביקורתי מאוד במיוחד כלפי עצמי (קצת פחות כלפי אחרים)
עם הזמן למדתי ופתחתי עקרונות ומדדים.
אני בוחן את העבודות שלי לא לפי "וואי תראו כמה שהעבודה שלי חמודה" אלא בוחן אותן בביקורתיות רבה האם הם עומדים במבחן המדדים.
חלק מהמדדים הנחתי באשכול "האשכול הבקורות הרישמי"
מקצוען עובד עם מסגרת (מעבר לבריף)
בלי מסגרת הולכים לאיבוד ומפספסים את המטרה.
אני יכול רק לומר שגם הבוחרים וגם השופטים בחרו עם ביקורתיות די רופפת.
זו היא אחד הסיבות שכאשר התבקשתי להיות מסגל השופטים, ראיתי את עצמי כלא מתאים.
אתם יכולים להסכים או לא להסכים עם גישה זו, אבל מנסיוני אני רואה כמה שגישה זו מוכיחה את עצמה
נכתב ע"י חלומי;782282:אליהו לא מתכוונת לעורר פולמוסים אבל יש לי בעיה עם הטענה הזו שלך אתה בחרת בסבא ונכד כ'הכרזה' ראית פעם משרד פרסום שעשה כזה דבר?
לכל דבר יש פעם ראשונה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים