חול קינטי שאפשר לאכול, גם טעים גם כייף.

• פותח הנושא Buei
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חול קינטי 2

קבצים מצורפים

• שקופית1.JPG
    שקופית1.JPG
    KB 70.7 · צפיות: 666
  • שקופית2.JPG
    שקופית2.JPG
    KB 93.6 · צפיות: 687
  • שקופית3.JPG
    שקופית3.JPG
    KB 138.7 · צפיות: 639
  • שקופית4.JPG
    שקופית4.JPG
    KB 110.5 · צפיות: 560
  • שקופית5.JPG
    שקופית5.JPG
    KB 129.6 · צפיות: 554
  • שקופית6.JPG
    שקופית6.JPG
    KB 107.2 · צפיות: 536
  • שקופית7.JPG
    שקופית7.JPG
    KB 149.8 · צפיות: 563
  • שקופית8.JPG
    שקופית8.JPG
    KB 108.3 · צפיות: 587
  • שקופית9.JPG
    שקופית9.JPG
    KB 61.8 · צפיות: 552
  • שקופית10.JPG
    שקופית10.JPG
    KB 107.2 · צפיות: 528
  • הוסף לסימניות
אויש זה כ"כ מתוק!!!
איזה יצירתיות אמאלההה
אגב זה אכיל?

• הוסף לסימניות
גם אם זה בלי שמן תינוקות לא הייתי קוראת לזה אכיל
צריך לאפות אותו כדי שיהיה אכיל
כבר חשבתי שאוכל ליצר חול קינטי שאפשר להביא לקטנטנים בכיף

• הוסף לסימניות
גם אם זה בלי שמן תינוקות לא הייתי קוראת לזה אכיל
צריך לאפות אותו כדי שיהיה אכיל
כבר חשבתי שאוכל ליצר חול קינטי שאפשר להביא לקטנטנים בכיף
אבל אם את שמה שמן רגיל אז זה אכיל...
זה כמו שאת אוכלת בצק רגיל זה מה שנאי הבנתי בכולופן...

• הוסף לסימניות
אבל אם את שמה שמן רגיל אז זה אכיל...
זה כמו שאת אוכלת בצק רגיל זה מה שנאי הבנתי בכולופן...
אני לא אוכלת בצק רגיל...
ועד כמה שידוע לי קמח לא אפוי הוא ממש לא בריא
אבל אולי אני טועה

• הוסף לסימניות
היי, זה מקסים. וזמין כ"כ
טעים? לא בטוחה.
תודה לך שאת לא מפסיקה =
= אוצר בלום

• הוסף לסימניות
את אוכלת רק דברים בריאים?
את לא אוכלת ציפס ועוד כל מיני דברים כאלו?
זה מסוכן לא לא בריא סליחה...
והחול קינטי ממש מגניב למשחק כיף ופשוט להכנה אבל לא לאכילה ;)
קמח עם חיידקים
אם לסכנה שבביצים קיימת מודעות מסוימת בציבור, קמח נתפס כמוצר תמים ובטוח. קמח נוצר מטחינה של דגנים כמו חיטה ושיפון, שעלולים לבוא במגע עם אדמה, דשן וצואת בעלי חיים הנמצאים בשדה. כתוצאה מכך גרגירי הדגן עלולים להכיל חיידקים כמו E.coli. חלקם אינם מזיקים ונמצאים באופן טבעי במעיים של בני אדם, אך תת-מינים אחרים של החיידק עלולים לגרום להרעלת מזון חמורה. כניסה של החיידקים האלה לגוף דרך המזון עלולה לגרום לכאבי בטן, הקאות ושלשולים, ובמקרים חמורים גם לחום גבוה, פרכוסים ונזק לכליות. חלק מחיידקי ה-E.coli מייצרים רעלן בשם שִיגַה (Shiga), שעוצר את תהליך ייצור החלבונים ההכרחי לפעילות תקינה של התאים שאליהם הוא נקשר.

ביצים וקמח הם מוצרים שלא נועדו להיצרך בצורתם הגולמית, כך שתהליכי הייצור והאריזה שלהם אינם כוללים שלבים שיכולים להרוג את החיידקים שנמצאים בהם. במהלך האפייה, חום התנור גורם לתא החיידק להתייבש, לממברנה שלו להתפרק וכך קורה גם לחלבונים הנחוצים לקיומו. לכן עוגיות ועוגות אפויות וחמות הן מתכון בטוח לקינוח טעים, אבל בצק עוגיות נא עלול לסכן את בריאותנו.

• הוסף לסימניות
נגמרות לי התגובות ואני פשוט נשארת עם פה פעור....
מה שכיף בחול הקינטי הזה שהוא מחומרים זמינים,
כבר התחלתי לחשוב מאיפה אני משיגה עכשיו חול ים....
את אלופה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה