- הוסף לסימניות
מדהים!
האם אפשר מקמח רגיל?
זה יעבוד?
כן!!
מדהים!
האם אפשר מקמח רגיל?
זה יעבוד?
מדהים!!
לא מפסיקה להפתיע....
זה מסוכן לא לא בריא סליחה...
והחול קינטי ממש מגניב למשחק כיף ופשוט להכנה אבל לא לאכילה
קמח עם חיידקים![]()
המרכז לבקרת מחלות: "היזהרו מבצק עוגיות" | מגזין | מכון דוידסון
גוף המחקר האמון על בריאות הציבור בארצות הברית מזהיר: אכילת בצק לא אפוי עלולה לחשוף אותנו לחיידקי מעייםdavidson.weizmann.ac.il
אם לסכנה שבביצים קיימת מודעות מסוימת בציבור, קמח נתפס כמוצר תמים ובטוח. קמח נוצר מטחינה של דגנים כמו חיטה ושיפון, שעלולים לבוא במגע עם אדמה, דשן וצואת בעלי חיים הנמצאים בשדה. כתוצאה מכך גרגירי הדגן עלולים להכיל חיידקים כמו E.coli. חלקם אינם מזיקים ונמצאים באופן טבעי במעיים של בני אדם, אך תת-מינים אחרים של החיידק עלולים לגרום להרעלת מזון חמורה. כניסה של החיידקים האלה לגוף דרך המזון עלולה לגרום לכאבי בטן, הקאות ושלשולים, ובמקרים חמורים גם לחום גבוה, פרכוסים ונזק לכליות. חלק מחיידקי ה-E.coli מייצרים רעלן בשם שִיגַה (Shiga), שעוצר את תהליך ייצור החלבונים ההכרחי לפעילות תקינה של התאים שאליהם הוא נקשר.
ביצים וקמח הם מוצרים שלא נועדו להיצרך בצורתם הגולמית, כך שתהליכי הייצור והאריזה שלהם אינם כוללים שלבים שיכולים להרוג את החיידקים שנמצאים בהם. במהלך האפייה, חום התנור גורם לתא החיידק להתייבש, לממברנה שלו להתפרק וכך קורה גם לחלבונים הנחוצים לקיומו. לכן עוגיות ועוגות אפויות וחמות הן מתכון בטוח לקינוח טעים, אבל בצק עוגיות נא עלול לסכן את בריאותנו.
גם אם זה בלי שמן תינוקות לא הייתי קוראת לזה אכיל
צריך לאפות אותו כדי שיהיה אכיל
כבר חשבתי שאוכל ליצר חול קינטי שאפשר להביא לקטנטנים בכיף
את אוכלת רק דברים בריאים?
את לא אוכלת ציפס ועוד כל מיני דברים כאלו?
תודה מקסימה!!!!הי את,
איזו תמונה יפה, מדוייקת ונועזת העלית שם--
אהבתי. הוא לא נתן להגיב, אז שמרתי את זכות התגובה לכאן, מותר לי??
התלהבתי
עוד מעט אני גם אהנה
בינתיים הבת שלי אכלה...צפה בקובץ המצורף 638766צפה בקובץ המצורף 638767
תודה!!!
ואגב, ניסית לצבוע בקקאו? אולי אנסה אחרי המקלחת שלה ואעדכן
זה בעיה עכשיו, היא לא מסכימה לאכול כלום חוץ מלנקות את כל השאריות מהכסאמהממת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזו מתוקה שהיא!!!!!!!!!
איזה דבר!!!!
יקרה, תודה רבה שאת משתפת אותי!!!! ואיזה כייף לה שאת ככה מאפשרת..
תנסי בשבילי בקקאו-- תספרי לי איך היה
זה בעיה עכשיו, היא לא מסכימה לאכול כלום חוץ מלנקות את כל השאריות מהכסא
והנה העוגה שהכנתי(נצבע יפה, לא?)
צפה בקובץ המצורף 638775
הוספתי קקאויהווווו
איזה יפהההה
מה, הוספת קקאו?
מדוייקת אחת!!!
קבלתי כעת מתכון ל"חול קנטי"
חב' קמח תפו"א וכוס מרכך שיער.
נשמע מעניין
אבל לא לקטנים ממש.
כן, ניסיתי.
רק התכונה של קמח תפו"א היא שבשילוב עם כל מרקם של נוזל, הוא גולש ומתפשט
כמה היחס של הקקאו שצריך להוסיף?הוספתי קקאו
והסכין מדויק...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים