- הוסף לסימניות
לא עוזר נורופן, אקמול, חומץ, אמבטיות...
יש עוד דרך להוריד? יורד לו מ9.5 ל9.4 אחרי כל הנ"ל...
יש עוד דרך להוריד? יורד לו מ9.5 ל9.4 אחרי כל הנ"ל...
אני גם לא מורידה אם הילד לא סובל. אבל אני כן הייתי נלחצת בגלל שניסו להוריד ולא ירד.מי אמר שצריך להוריד?
חום זה הדרך של הגוף להלחם בחיידק/וירוס.
אם הוא לא סובל מאד, והטמפ' מתחת 41- לא דווקא ממליצים להוריד
יש מצב.בודאי שהייתי אצל הרופא
בדקו גרון אוזניים אין כלום ב"ה
בדיקות דם יצאו תקינות...
הייתי כבר פעמיים אצל הרופא ואין כלום
יש מצב שמישיניים כזה חום גבוה?
לא קרות! פושרות! רחמנות על הילד..
קרח?? לא הגזמת??ובעיקרון ההמלצה היא אמבטיית קרח, ....
אמבטיות קרח : זוהי שיטה שהייתה נפוצה בעבר, אך טבילה באמבטיה קרה מדי עשויה להוריד את טמפרטורת הגוף במהירות גבוהה מידי ולגרום לנזק.
חומץ בכפות הרגליים. פשוט להרטיב גרביים עם חומץ ולגרוב לו. עוזר מאד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צביה ר., SHILATI, אחות 1308 ועוד 5 משתמשים8 //