רופא חום גבוה מאוד 3 ימים- כמה חייב רופא?

• הוסף לסימניות
כדאי מאד לבדוק סיטורציה, אם יש מכשיר ביתי זה מעולה, אם לא-
כדאי ללכת למוקד רק בשביל לבדוק את זה,
פעמים רבות לא משתקף על הילד מד הסיטורציה שלו, ויכול להיראות טוב יותר מהמספר הנמוך שמשתקף במדידה.

• הוסף לסימניות
יש לך אופציה להתכתב עם איזשהו נציג מקופת החולים שלך?
אחות?
רופא תורן?

• הוסף לסימניות
תגידו- קרה לכם פעם שהשרירים של התינוק נהיים נוקשים בחום כ"כ גבוה?
שוב אני אומרת שעכשיו היא יחסית בסדר
והקשיון עדיין קיימת?
אם כן, כדאי ללכת או להתייעץ עם המוקד- עכשיו.

ו @הטעם המושלם- בפעם הבאה , נא לספר את הסיפור במלואו מההתחלה...
קשה לייעץ נכון כשיודעים רק חצי סיפור.

• הוסף לסימניות
תגידו- קרה לכם פעם שהשרירים של התינוק נהיים נוקשים בחום כ"כ גבוה? (לא פרכוס חום. אני יודעת איך נראה פרכוס חום, וגם התמודדתי עם חומים גבוהים יותר מ40....) אבל הידיים והרגלים נהיו נוקשים כמו אבנים, היא נהייתה כבדה!!!!! האמת גם כשהחום סביר היא ממש כבדה, וכשהוא היה כ"כ גבוה- ניסיתי להלביש אותה איכשהו לשבת (כאמור היא ישנה כמעט ברצף מיום חמישי בערב עד שבת בבוקר) והיא צרחה מכל תזוזה.
למרות שאת אומרת שאת יודעת איך נראית פרכוסים
יש הרבה סוגי פרכוסים, וכל אחד מהם מתבטא אחרת
קשיון יכול ג"כ להיות סוג של פרכוס
תורידי לה חום במהירות
וכדאי שיראה אותה רופא בהקדם

• הוסף לסימניות
כדאי מאד לבדוק סיטורציה, אם יש מכשיר ביתי זה מעולה, אם לא-
כדאי ללכת למוקד רק בשביל לבדוק את זה,
פעמים רבות לא משתקף על הילד מד הסיטורציה שלו, ויכול להיראות טוב יותר מהמספר הנמוך שמשתקף במדידה.
@הטעם המושלם מנסיון, וכן מבעלי נסיון שסיפרו לי.
זה גם יכול להצביע על דלקת ריאות ויראלית - (משפעת) שאולי זה נשמע קליל, אבל יכול גם להוביל לסיבוך רציני, בלי חלילה להלחיץ.

• הוסף לסימניות
למרות שאת אומרת שאת יודעת איך נראית פרכוסים
יש הרבה סוגי פרכוסים, וכל אחד מהם מתבטא אחרת
קשיון יכול ג"כ להיות סוג של פרכוס
תורידי לה חום במהירות
וכדאי שיראה אותה רופא בהקדם
תאמיני לי שראיתי כבר הכל..... עדיין לא ראיתי ילד שכל חום של 39 גורם לפרכוסים. כלומר- זה לא פרכוס.

• הוסף לסימניות
הנוקשות והחום הגבוה נשמע כמו דלקת ראות,
בתוספת הכבדות - מלחיץ - בפרכוסים האדם נהיה יותר כבד,
שותה? אוכלת? נותנת שתן? נושמת בכבדות?
נשימות עולות יורדות או שטחיות ומהירות?
אין בקופת חולים שלכם אפשרות לדבר עם מישהו בשעות האלו?

• הוסף לסימניות
זה שלא ראית, לא אומר שלא קיים
אני כן ראיתי :(
נדייק- ראיתי. אבל אצל ילד שהחום לא עצור ב39. ואם הוא עוצר שם הוא עוצר גם בסוכר הרבה מתחת לכל מה שעולם הרפואה מכיר... קיצקעצ- פרכוס זה לא. הא וגם אם כן- למדתי עזרה ראשונה. הדבר היחיד שעושיים בפרכוס חום זה מורידים את החום. אא"כ הוא מתלווה לכמה דברים פחות נחמדים בלשון המעטה- למשל סוכר נמוך.

• הוסף לסימניות
נדייק- ראיתי. אבל אצל ילד שהחום לא עצור ב39. ואם הוא עוצר שם הוא עוצר גם בסוכר הרבה מתחת לכל מה שעולם הרפואה מכיר... קיצקעצ- פרכוס זה לא. הא וגם אם כן- למדתי עזרה ראשונה. הדבר היחיד שעושיים בפרכוס חום זה מורידים את החום. אא"כ הוא מתלווה לכמה דברים פחות נחמדים בלשון המעטה- למשל סוכר נמוך.
שלחי לי למייל את כל הפרטים מתחלה ועד הסוף a0542447189 @ gmail.com

• הוסף לסימניות
היום נראה לי לכל הקופות יש כבר רופא תורן או מוקד אחיות לא?
אני יודע שבמאוחדת יש רופא בטלפון
ובמכבי מוקד אחיות לדעתי
בכללית יש מוקד אחיות ויכול להיות גם רופא
בלאומית אין לי מושג
למה לא להתקשר פשוט?

• הוסף לסימניות
1. שמחה בשבילך שאת חושבת שהכל את יודעת
2. מדדת לה סוכר? סטורציה?
3. לא אמרתי שמה שיש לה זה פרכוס, ואין אדם שיוכל על סמך הנתונים שנתת, להגיד לך בודאות שזה פרכוס, גם אם הוא נוירולוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה