סלטים חומוס אליהו

• הוסף לסימניות
המתכון שלהם זה קילו וחצי חומוס (אחרי השריה של לילה ובישול)
עם חצי קילו טחינה ויש להם מים מיוחדים מתובלים (לא יודעת במה) שמוסיפים ...
כל זה טוחנים ביחד במעבד מזון
עשיתי ככה בבית, במקום מים מתובלים שמתי מי ברז עם תבלינים מלח פלפל שחור ועוד לפי הטעם...[
יצא מווושלם וממש קרוב לטעם המקורי, כמובן לאכול חם
כמעט כמו שאני עושה רק כמה שינויים
ויש להם מים מיוחדים מתובלים (לא יודעת במה)
זה המים שנשארים מהבישול של החומוס
אני מוסיפה גם קצת כמון ושום
בקיצור לא טעמתי את חומוס אליהו אבל החומוס הזה הוא הכי טעים שאני מכירה

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על המתכון של אפרת ליכטנשטט שהוא בעצם המתכון של חומוס להמונים.
מכינים כל שבת ונהנים מאד.
אני אישית משמיטה את הסילאן
זה נראה שהמתכון מדבר על חומוס קר. (צריך לקרר כמה שעות)
החומוס של חומוס אליהו הוגש לנו חם, והוא לא היה דומה לשום דבר שאני מכירה. טעם מעולם אחר.
אבל אחרי שהוא התקרר במקרר הוא הפך להיות רגיל.

אז איך עושים חומוס חם שהמלאכים שרים?

• הוסף לסימניות
זה נראה שהמתכון מדבר על חומוס קר. (צריך לקרר כמה שעות)
החומוס של חומוס אליהו הוגש לנו חם, והוא לא היה דומה לשום דבר שאני מכירה. טעם מעולם אחר.
אבל אחרי שהוא התקרר במקרר הוא הפך להיות רגיל.

אז איך עושים חומוס חם שהמלאכים שרים?
חומוס חם תמיד יותר טעים. את יכולה להכין את המתכון של אפרת מיד בגמר בישול החומוס ולהגיש
את השאריות אפשר לקרר.

• הוסף לסימניות
בחומוס אליהו הם טוחנים כמויות קטנות בלבד .
נראה לי שזה הסוד - חם ,טרי ועם טחינה מלאה

• הוסף לסימניות
המתכון פשוט מאד החומרים:
רכב, דלק, וויז, חניה, 2.5 דקות הליכה, כסף

הוראות הכנה:
מתניעים את הרכב
סוחטים את הגז
נוסעים לפי הוראות הוויז (שימו לב יש להקליד ביעד חומוס אליהו ולבחור את המיקום הקרוב)
מחפשים חניה
מחנים את הרכב
הולכים את מרחק ההליכה ברגל/אופניים
מזמינים את החומוס האהוב עליכם
אוכלים, משלמים ולא שוכחים לברך כמובן

המתכון קל ולא טוב בהקפאה
בהצלחה!!
יפה. קולח ומשעשע. ו.... נשמע טעים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה