דרוש מידע חוסר אמינות בעת רכישת בר מים

• הוסף לסימניות
שלום וברכה

האם ארע למישהו שבעת רכישת בר מים מחברת אפיקים
נציגי החברה טענו שבעלות של X ש"ח לחודש מקבלים את השרות המספק לבר מים (עם פחות שנות אחריות)
ובעת שהגיע הטכנאי להתקנה,טען בתוקף שללא הגדלת החבילה בעוד 60 ש"ח לחודש או הוצאה של 280 מדי חצי שנה לא נוכל להחליף סנן
והמכשיר יתקלקל מהר וגם איכות המים תרד?
מה שלא נאמר בטלפון ע"י הנציג במעמד הרכישה.

• הוסף לסימניות
אצלנו גם היה מקרה דומה.
התקשרתי ושאלתי אם אני רוצה מים מסוננים ללא מיני בר כמה יעלה לי, אמרו לי × כסף. שאלי כמה יעלה לי עם מיני בר, אמרו × כסף וזה היה בערך פער של 200 שח. כמובן שלקחתי את המיני בר....
אלא שבעת שהגיע טכנאי הבנתי שלא הבנתי נכון. והמיני בר עולה בערך 1400 שח והסננים עוד 1200 שח בערך.... אבל כבר היה מאוחר.... ומאז אני משתדל לומר לחברים לפני הקניה - אם אתה רוצה מים מסוננים אל תקנה מיני בר, אם אתה רוצה מים קרים כדאי מאד ומומלץ לקנות גם סננים כדי שלא יהיה אבנית וליכלוך במכשיר!!! וסננים זה דבר שעולה כסף....

• הוסף לסימניות
לי קרה יותר גרוע מזה, שלמתי על המסלול המלא כל כל האחריות והרחבה, וכשהטכנאי הגיע הוא הצליח לבלבל אותי ולהוסיף 70 ש"ח לחודש, אני כבר שלושה חודשים רודף אחריהם לבטל את החיוב המיותר

• הוסף לסימניות
זה קרה לי גם בחברה אחרת...לצערי שהיה חוסר אמינות ולא הכל אמרו ולא הכל "נחשב" באחריות
1. אגב להחליף סנן אפשר באופן עצמאי ואפשר גם דרך טכנאי אחר לא דווקא שלהם (לשים לב שלא עושקים במחירי הסנן לא יותר מ400 שח ל3 סננים כולל החלפה)
2. הסנן לא קשור לאיכות המכשיר אלא לאיכות המים.

• הוסף לסימניות
כן, אבל אם יש אבנית במים זה פוגע במכשיר.
בקומקום ביתי עושים מידי פעם ניקיון לאבנית, לך תעשה ניקוי אבנית במיני בר....

• הוסף לסימניות
אבנית בקומקום יעשה בעיות במכשיר???!!!

לא.

כנל

• הוסף לסימניות
בקומקום לא אמור לעשות בעיות במכשיר, אבל בברי מים זה יכול מאד לפגוע באיכות המכשיר!!!
היה פעם שהוצרכנו לטכנאי ופשוט עבד קשה לנקות האבנית. זה יצר כעין סתימה ביציאת המים ובקושי יצא מים מהמכשיר רק בזרם חלש...

• הוסף לסימניות
שוב, זה תקלה שגורמת לבעיית זרימת מים או איכות אבל לא תקלה טכנית!
גוף חימום/כרטיס..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה