עזרה חוף כשר

• הוסף לסימניות
פותח האשכול שאל מה דעת הרבנים
והם חושבים אחרת ממך
סליחה?!
לספר לכם כמה רבנים אני אישית ראיתי בשירתון?
מה זה הקביעה הזאת שרבנים חושבים שאסור?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה גם דעת הרבנים, שהחוף כשר ודרכי הגישה לא.
ולכן הרבנים אמרו שאסור ללכת לשם.
ניסוח לפה ניסוח לשם
שורה התחתונה אסור לנסוע לשם
חצי מהשולחן ערוך בנוי על דברים שיש בהם חלקים מותרים אבל בגלל החלק שלא אז ההלכה היא שאסור!
תגובתי באה על כך שנכתב שבבוקר אין בעיה

• הוסף לסימניות
סליחה?!
לספר לכם כמה רבנים אני אישית ראיתי בשירתון?
מה זה הקביעה הזאת שרבנים חושבים שאסור?
מכתב שפורסם השנה
סליחה מכבודו שאין לי סמארטפון לתעד את המודעה

וכל הרבנים שראית יתנו את הדין לפני בית דין של מעלה

• הוסף לסימניות
תקרא את ההודעה שציטטתי ותבין
הוא כתב שהוא ראה כמה רבנים בשרתון אז כתבתי לו שהם יתנו את הדין לפני בית דין של מעלה
שאלתי על ה"צער" על זה שאין לך סמארטפון שכל הרבנים אסרו ללא הסתייגות
ונראה לי שעדיף ללכת לשרתון מוקדם בבוקר מאשר להחזיק סמארטפון כדי להפיץ פאשקווילים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה