- הוסף לסימניות
אין מה לעשות לזה?
היום החופש היחיד שלי ביום שישי, אני לא זכאית ללכת לים?
אין מי שיכול לפעול לזה?<
היום החופש היחיד שלי ביום שישי, אני לא זכאית ללכת לים?
אין מי שיכול לפעול לזה?<
למה באמת??מעצבן באמת,גם באשדוד לקחו לנו את הכיף של שישי על הבוקר בים והביתה בשיא המרץ.
עדיין לא נפתחיש בחוף של ק. צאנז
מי יכין שבת?למה באמת???
אולי כי... ואולי כי....
![]()
אני באמת מנסה להבין,יותר קל לשנות את יום החופשה..
מי יכין שבת?
מי יעשה 3000 דברים בו זמנית?
הגברים?
מגיע ומגיע לנו. אבל שינוי יותר קל לעשות בימי חופשה מאשר לשנות דבר זה. ואני מאמין שעם כל החשיבות של הנושא לנציגים החרדים יש עוד כמה דברים לעשות לפני זה (מתוך הערכה לעבודתם המסורה, ולא להיפך ח"ו)אני באמת מנסה להבין,
למה אין לנו זכות לשני חופים בו זמנית??
בנתיים אפשר ליסוע לים
אחרי הצהרים![]()
אבל החופים נסגרים ברבע לחמש!בנתיים אפשר ליסוע לים
אחרי הצהרים
(אחרי העבודה)
ממתי?!אבל החופים נסגרים ברבע לחמש!
מה פתאום? הם נסגרים ב19:00.אבל החופים נסגרים ברבע לחמש!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים