חופרים מבעד לאתגר

• פותח הנושא tzivi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הייתה לי התלבטות בין כמה תמונות אני מעלה אותם לפה

• הוסף לסימניות
השלישית הכי נכונה מבחינת דרישות האתגר.

• הוסף לסימניות
אוי... הראשונה חזקה
איזה יום מוצלח להמראה.

• הוסף לסימניות
ציבי, לקחת לי את הרעיון.... :) התעצלתי לחפש את התמונות שצילמתי. וגם לא הייתי בטוחה שהן מספיק ב'רמה'.
השלישית מעולה!

• הוסף לסימניות
טוב,
זה מה שיצא (בקושי הכהתי את השחורים וקינטרסטי את הצבעים-יצא מזעזע מבחינת איכות... נס שיש נספח)

קבצים מצורפים

• DSCN0337___o.jpg
    1.2 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מה דעתכם על זה???

חופרים לאנשים בחיים...

קבצים מצורפים

• 22.JPG
    KB 118.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מילכי, הייתי קורפת את התמונה שלך, ומביאה את השליש העליון בתור תמונת רוחב.
ככה זה יהיה יותר עוצמתי, לא?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שכן, זה עניין של סגנון... יש פה הולכת עין שאני אוהבת.

• הוסף לסימניות
מילכי אהבתי את התמונה
מאוד מיוחדת!

• הוסף לסימניות
נורא התלבטתי בין זו שהעליתי לבין התמונה המצורפת. אני אוהבת את פתיתי הכפור שרואים פה על החלון, בזמן שטסנו מעל ארצות קפואות... אבל אני יותר אוהבת את הויז'ואל של התמונה שבחרתי. מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• RVK_2917.jpg
    KB 227 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
רבקה כמעט לקחתי מטלית לנגב את המסך

אהבתי יותר את זו

• הוסף לסימניות
רבקה, אני חושבת שהתמונה שהעלית לאתגר לא מתאימה לנושא. כי לא רואים שם משהו מתוך משהו אחר..
אלא זה יותר עץ אחד בפוקוס ועץ אחד לא...
בלי להמעיט בכלל (!) ביופי האדיר של התמונה!
והתמונה של החלון - בול :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1021600:
נורא התלבטתי בין זו שהעליתי לבין התמונה המצורפת. אני אוהבת את פתיתי הכפור שרואים פה על החלון, בזמן שטסנו מעל ארצות קפואות... אבל אני יותר אוהבת את הויז'ואל של התמונה שבחרתי. מה דעתכם?
שתיהן ליגה!
בשניה יש משהו יותר מעניין.היא מסתורית כזאת ואפשר להתבונן בה שעות.
הראשונה מאוד אמנותית והצבעוניות שלה מקסימה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1021600:
דעתי שלא לגמרי הסברתי את עצמי כנראה:(
התכוונתי שיהיו מענינים גם המבעד וגם הל..
כלומר שמה שנשקף מבעד יהיה מענין , וגם הוא יציץ בצורה מענינת
אולי זה דרישות יותר מדי ספציפיות? אבל אם תרצו תמצאו גם כאלה.
אחרת האתגר הופך לאיזשהוא שעשוע של עומק שדה
התמונה שבנספח, מתאימה יותר, רבקה.(לדעתי.. :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1021617:
דעתי שלא לגמרי הסברתי את עצמי כנראה:(
התכוונתי שיהיו מענינים גם המבעד וגם הל..
כלומר שמה שנשקף מבעד יהיה מענין , וגם הוא יציץ בצורה מענינת
אולי זה דרישות יותר מדי ספציפיות? אבל אם תרצו תמצאו גם כאלה.
אחרת האתגר הופך לאיזשהוא שעשוע של עומק שדה
התמונה שבנספח, מתאימה יותר, רבקה.(לדעתי.. :))
זו שבנספח לדעתי ב-100% מתאימה, כי באמת שני המימדים מעניינים: מה שבפוקוס זה פתיתי הכפור, מה שלא בפוקוס זה השמיים והמטוס שמספרים את הסיפור (מסבירים איפה זה צולם וממה נובעים בעצם פתיתי הקור).

התמונה שהעליתי לאתגר - כן, יש מצב שהיא פחות מתאימה. אהבתי שזה בעצם אותו האוביקט, ושהעץ שלא בפוקוס בעצם מסביר מהם הענפים שכן בפוקוס (כלומר איך נראה העץ שלהם בשלמותו). אבל אוקיי, אחליף.

• הוסף לסימניות
וואו וויזואלי!
מהבוקר אני מחכה לשרשור הנספח הזה (התעצלתי לפתוח בעצמי...:eek:) בדיוק אתמול חשבתי לעצמי שלו אזכה (:(:)) אי פעם באתגר כלשהו זה יהיה הנושא שעליו אערוך את האתגר!

• הוסף לסימניות
וואו, רבקה, תמונה מדהימה,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;1021672:
זו שבנספח לדעתי ב-100% מתאימה, כי באמת שני המימדים מעניינים: מה שבפוקוס זה פתיתי הכפור, מה שלא בפוקוס זה השמיים והמטוס שמספרים את הסיפור (מסבירים איפה זה צולם וממה נובעים בעצם פתיתי הקור).

התמונה שהעליתי לאתגר - כן, יש מצב שהיא פחות מתאימה. אהבתי שזה בעצם אותו האוביקט, ושהעץ שלא בפוקוס בעצם מסביר מהם הענפים שכן בפוקוס (כלומר איך נראה העץ שלהם בשלמותו). אבל אוקיי, אחליף.

תחליפי מותק תחליפי,
צריך שם חומרים טובים.;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ויזואלי;1021807:
תחליפי מותק תחליפי,
צריך שם חומרים טובים.;)

ויזואלי לא לזלזל
יש תמונות יפות מאד
את שלי מאד אהבתי ומבחינתי הם מעולות
ויש עוד הרבה יפים, של מילכי יפה ושל עוד

(לא אוהבת שמזלזלים בתמונות שמעלים באתגר(:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;1021860:
ויזואלי לא לזלזל
יש תמונות יפות מאד
את שלי מאד אהבתי ומבחינתי הם מעולות
ויש עוד הרבה יפים, של מילכי יפה ושל עוד

(לא אוהבת שמזלזלים בתמונות שמעלים באתגר(:)

מי מזלזל??:eek: חלילה!! את צלמניה מוכשרת ומדהימה:)
אבל לדעתי גם שלך בנספח יותר מתאימה
זו שבאתגר זה יותר משחקי עומק שדה, לא?
ותמיד חומר טוב נוסף יועיל..;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה