שתיהן ליגה!נכתב ע"י רבקה.;1021600:נורא התלבטתי בין זו שהעליתי לבין התמונה המצורפת. אני אוהבת את פתיתי הכפור שרואים פה על החלון, בזמן שטסנו מעל ארצות קפואות... אבל אני יותר אוהבת את הויז'ואל של התמונה שבחרתי. מה דעתכם?
דעתי שלא לגמרי הסברתי את עצמי כנראהנכתב ע"י רבקה.;1021600:נורא התלבטתי בין זו שהעליתי לבין התמונה המצורפת. אני אוהבת את פתיתי הכפור שרואים פה על החלון, בזמן שטסנו מעל ארצות קפואות... אבל אני יותר אוהבת את הויז'ואל של התמונה שבחרתי. מה דעתכם?
זו שבנספח לדעתי ב-100% מתאימה, כי באמת שני המימדים מעניינים: מה שבפוקוס זה פתיתי הכפור, מה שלא בפוקוס זה השמיים והמטוס שמספרים את הסיפור (מסבירים איפה זה צולם וממה נובעים בעצם פתיתי הקור).נכתב ע"י ויזואלי;1021617:דעתי שלא לגמרי הסברתי את עצמי כנראה
התכוונתי שיהיו מענינים גם המבעד וגם הל..
כלומר שמה שנשקף מבעד יהיה מענין , וגם הוא יציץ בצורה מענינת
אולי זה דרישות יותר מדי ספציפיות? אבל אם תרצו תמצאו גם כאלה.
אחרת האתגר הופך לאיזשהוא שעשוע של עומק שדה
התמונה שבנספח, מתאימה יותר, רבקה.(לדעתי..)
נכתב ע"י רבקה.;1021672:זו שבנספח לדעתי ב-100% מתאימה, כי באמת שני המימדים מעניינים: מה שבפוקוס זה פתיתי הכפור, מה שלא בפוקוס זה השמיים והמטוס שמספרים את הסיפור (מסבירים איפה זה צולם וממה נובעים בעצם פתיתי הקור).
התמונה שהעליתי לאתגר - כן, יש מצב שהיא פחות מתאימה. אהבתי שזה בעצם אותו האוביקט, ושהעץ שלא בפוקוס בעצם מסביר מהם הענפים שכן בפוקוס (כלומר איך נראה העץ שלהם בשלמותו). אבל אוקיי, אחליף.
נכתב ע"י ויזואלי;1021807:תחליפי מותק תחליפי,
צריך שם חומרים טובים.![]()
נכתב ע"י tzivi;1021860:ויזואלי לא לזלזל
יש תמונות יפות מאד
את שלי מאד אהבתי ומבחינתי הם מעולות
ויש עוד הרבה יפים, של מילכי יפה ושל עוד
(לא אוהבת שמזלזלים בתמונות שמעלים באתגר(![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים