- הוסף לסימניות
מה באמתסורקים ברקוד?
מה עם PCR מלפני הטיסה?
מישהו יודע?
מה באמתסורקים ברקוד?
מה עם PCR מלפני הטיסה?
אף פעם לא סרקו לי (לא הלוך לא חזור)מה באמת
מישהו יודע?
רק רוצים לראות תצהיר נוסע יוצא או נכנסמה באמת
מישהו יודע?
אנחנו קבוע במלון Maverick City Lodge - מומלץ בחום.אשמח להמלצות על מלונות טובים וזולים ברובע היהודי בבודפשט, ליד בית הכנסת, המסעדות הכשרות וכו'.
האם המלונות Maverick City Lodge או Elite Rooms & Apartments בסדר, והאם יש עדיפות לאחד מהם?
תודה רבה
גם השנה?אנחנו קבוע במלון Maverick City Lodge - מומלץ בחום.
תודה,אנחנו קבוע במלון Maverick City Lodge - מומלץ בחום.
היינו שם השנה פעמיים. בהחלט היינו שבעי רצון.גם השנה?
כאן יש לך כמה מומלצים וטובים:אשמח להמלצות על מלונות טובים וזולים ברובע היהודי בבודפשט, ליד בית הכנסת, המסעדות הכשרות וכו'.
האם המלונות Maverick City Lodge או Elite Rooms & Apartments בסדר, והאם יש עדיפות לאחד מהם?
תודה רבה
metaylimbkipa.com
מקווה גם להיות מרוצה בשבוע הבא...היינו שם השנה פעמיים. בהחלט היינו שבעי רצון.
לאהאם עדדין צריך להציג תעודת מחלים/ מתחסן בהונגריה?
אני עכשיו נמצא בהונגריההאם עדדין צריך להציג תעודת מחלים/ מתחסן בהונגריה?
תפנק אותנו בהמלצות על אטרקיציות ועוד טיפיםאני עכשיו נמצא בהונגריה
אפשר קישור לדירה?תודה,
אנחנו בסוף לקחנו דירה פרטית דרך BOOKING ונהנינו עד הגג ב"ה.
יכולה לכוון לאתר שכיוונו אותי אליותפנק אותנו בהמלצות על אטרקיציות ועו
metaylimbkipa.com
תודהיכולה לכוון לאתר שכיוונו אותי אליו
והוא מאד עזר לי
יש שם הרבה מידע יעיל ואפקטיבי
וגם באתר הזה נעזרתי![]()
טיול בבודפשט - מדריכים, המלצות, סיורים וטיפים לחופשה - בודפשט איי אל
המדריך השלם למטיילים בבודפשט. בקרו באתר לקריאת מדריכים, צפו בטיפים והמלצות שלנו וצרו קשר לפרטים נוספים ועזרה בתכנון הטיול.budapestil.co.il
בהצלח![]()
שלושה ימים בבודפשט - טיול ספונטאני וזול להפליא - מטיילים בכיפה
שלושה ימים בבודפשט - טיול כייפי עם מתבגרות בבודפשט. טיול מקסים וזול שכלל שופינג, אטרקציות, רכבל, אוכל כשר, פארקים, שייט על הדנובה ועוד.metaylimbkipa.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //