דרוש מידע חופשה בהונגריה

מצב
הנושא נעול.
אשמח להמלצות על מלונות טובים וזולים ברובע היהודי בבודפשט, ליד בית הכנסת, המסעדות הכשרות וכו'.
האם המלונות Maverick City Lodge או Elite Rooms & Apartments בסדר, והאם יש עדיפות לאחד מהם?
תודה רבה

אשמח להמלצות על מלונות טובים וזולים ברובע היהודי בבודפשט, ליד בית הכנסת, המסעדות הכשרות וכו'.
האם המלונות Maverick City Lodge או Elite Rooms & Apartments בסדר, והאם יש עדיפות לאחד מהם?
תודה רבה
כאן יש לך כמה מומלצים וטובים:

לגבי המצלמות בהונגריה
הייתי בשבוע האחרון בהונגריה (בודפסט וקרעסטירר)
ומבירור שלי בין בודפסט לקרעסטיר אין מצלמות בכלל ובין קרעסטיר לדברצן יש מצלמה מהירות אחת וגם ראיתי אותה
אבל מה שכן חניתי בבודפסט בחניה עם כרטיס חניה ונתנו לי דוח של 300 שח והתברר לי שכנראה זה רחוב שלם של חניות מיוחדת ולא ידעתי וגם אי אפשר לשלם באינטרנט אלא חייבים לשלם בדואר שם (נתתי למישהו ושילמתי לו עמלה של 50 שח )

שלום כל אלה שהגיבו כאן מה עשיתם עם סים לשיחות לישראל וגלישה
מה הסים הכי זול וטוב ושיהיה לכתחילה גם מספר ישראלי

האם עדדין צריך להציג תעודת מחלים/ מתחסן בהונגריה?

תפנק אותנו בהמלצות על אטרקיציות ועו
יכולה לכוון לאתר שכיוונו אותי אליו
והוא מאד עזר לי
יש שם הרבה מידע יעיל ואפקטיבי
וגם באתר הזה נעזרתי
בהצלחה

יכולה לכוון לאתר שכיוונו אותי אליו
והוא מאד עזר לי
יש שם הרבה מידע יעיל ואפקטיבי
וגם באתר הזה נעזרתי
בהצלח
תודה
רכב שכרת?
אני מעוניין ביום האחרון לשכור רכב בבודפשט בעיר להמשיך לכיוון המזרח ולהחזיר את הרכב בדברצן ומשם להמריא.
עוד לא מצאתי השכרת רכב נורמלית שמאפשרת את זה במחיר שפוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה