- הוסף לסימניות
זה בהחלט הצעה טובה[/URL]![]()
נמל התעופה אוריו אל סריו אל ארוזה
www.google.co.il
ותודה על השקעתך
אבל זה לא מה שדיברנו
לא שבוע
לא לשוויץ(ועברו הימים שגבולות אירופה היו שקופים )
ולא ב3000 שקל.
זה בהחלט הצעה טובה[/URL]![]()
www.google.co.il
שעה מוינה יש את האלפים הוינאים.לגבי אוסטריה מוינה לאיזור טירול -ההרים זה לפחות 5 שעות נסיעה בכבישים קשים מאוד לנהיגה מהירה
בשבילי זה לא אופציה
למה לא?היעדים הזולים האלו הם בטיחותיים בלי קבוצה מאורגנת?
איפה זה? איך זה נקרא?שעה מוינה יש את האלפים הוינאים.
אז בינתיים יש לנו 448 יורו *4 =1800 שח +1000 שח מלון =2800 שח +2 מיכלים דלק 500 שח =3300 שח
זה אמנם רק ל 5 ימים וזה טיפה יותר ממה שדברנו אבל אני יכול להתאמץ ולהוזיל את הרכב קצת ואת המלון קצת
כמו שאמרתי זה לא כולל אטרקציות , אבל יש מספיק ועוד אטרקציות שלא עולות כסף
יפה על ההשקעה. רק הערה וטיפ קטן--לא מדובר בכלל על קומבינות זה בקושי טיפה'לע מידע איך לחפש באתרים שזה אמנם בכלל לא חכמה זה רק קצת ידע
אז בבקשה :
טיסות חפשתי בקיווי יעד ציריך עם רדיוס (אווירי !)של 250 קמ אבל אני משתמש בה רק לצורך חיפוש
(יש לאתר הזה הכי הרבה יתרונות מכל אתר אחר לגבי אופציות חיפוש /תאריכים /יעדים זה ממש נפלא ביותר )
אני מזמין איפה שהכי זול שזה בטיסות לאו קוסט בדרך כלל באתר של חברת התעפה
הנה הלינק:
ורכבים יש המון אתרים
ומלונות בעיקר בוקינג https://www.booking.com/
![]()
Kiwi.com | מצאו טיסות זולות וגלו יעדים חדשים.
מצא/י טיסות זולות חבויות וגלה/י יעדים חדשים עם חיפוש הטיסות החדשני והמפה האינטראקטיבית שלנו. תמיכה בזמן אמת 24/7 ואחריות Kiwi.comwww.kiwi.com
הלוך 3 אוקט' תל אביב מילאנו BGY ריינאייר 2 מבוגרים כולל 2 מזוודות 20 קג ו תיק יד 102 יורו
חזור 7 אוקט' מילאנו MXP תל אביב איזיג'ט 2 מבוגרים כולל 2 מזוודות 23 קג תיק יד אחת 157 יורו בינתיים אנחנו 260 יורו
רכב באתר של ריינאייר אוטמטי ללא הגבלת קילומטרים 188 יורו כולל ביטוח מלא מלא (אני בטוח שיש יותר זול ובהרבה אבל מתעצל לחפש כרגע ) בינתיים אנחנו 448 יורו
(לגבי החזרת הרכב בסניף אחר על פי רוב אפשר להסתדר בדלפק כשמוציאים את הרכב ,וגם אם לא במקרה שלנו זה לא מייקר הרבה כי הם די קרובים )
דירות בארוזה / דאבוס /גרינדלוואלד /סאס גרונד יש לך באזור 1000 שח כולל מיסים חפש בבוקינג
(תחפש איזה מקומות שאתה אוהב גם תמצא באזור המחירים האלו (חוץ מסט מוריץ ) )
אז בינתיים יש לנו 448 יורו *4 =1800 שח +1000 שח מלון =2800 שח +2 מיכלים דלק 500 שח =3300 שח
זה אמנם רק ל 5 ימים וזה טיפה יותר ממה שדברנו אבל אני יכול להתאמץ ולהוזיל את הרכב קצת ואת המלון קצת
כמו שאמרתי זה לא כולל אטרקציות , אבל יש מספיק ועוד אטרקציות שלא עולות כסף
אני מצרף לינקים שתראה כמה זמן נסיעה זה זה בערך אותם שעות כמו רכבת מציריך או מבאזל (אמנם פה צריך לנהוג אבל אתה חוסך הרבה כסף ) דרך אגב כמו שאתה בטח יודע גם מציריך ומבאזל ברכב זה דרך ארוכה
![]()
נמל התעופה אוריו אל סריו אל דאבוס
www.google.co.il
![]()
נמל התעופה אוריו אל סריו אל Saas-Grund
www.google.co.il
![]()
www.google.co.il
https://austriatravel.co.il/lower-austria/raxאיפה זה? איך זה נקרא?
תודה
תודה
האם זה באמת ברמת אלפים?
רק שזה לא כמו הניווט של כביש 6...יפה על ההשקעה. רק הערה וטיפ קטן--
יש במדינות האלו ובמיוחד במעברים בין המדינות גם אגרת כבישים שגם צריך לקחת בחשבון.
לא יודע אם אנשים מכירים, אבל יש אתר של מישלן שמחשב את המסלול כולל עלות דלק ואגרות כבישים.
בהנחה שיוצאים אנשים ללא רכב לזמן קצרעכשיו "המבינים " יצקצקו בלשונם.
המון בלאן כפול בגובהובהנחה שיוצאים אנשים ללא רכב לזמן קצר
האופציות היחידות זה או ז'נבה עם גיחה למון-בלאן (שעתיים נסיעה ברכבת)
או וינה עם האלפים הוינאים
מה אומרים?
ומבחינת נגישות?המון בלאן כפול בגובהו
ואין ספק שהוא עוצמתי פי כמה
הרי REX יותר נמוכים מהחרמון .
נגישותמה השאלה?
נגישות לעלייה ברגל???
נגישות מוינה?
מוינה לרקס זה רק שעה נסיעה- אבל מקום הרבה הרבה פחות מתוייר - לא ידוע לי על התחבורה ציבורית לשם.נגישות
מוינה לאלפי הוינאים
או ז'נבה למון בלאן
ניתן להגיע לאזור הר שנהברג בקלות יחסית מוינה. משך הנסיעה ברכבות הוא כשעה וחצי. תחילה יש לנסוע ברכבת המהירה שיוצאת לכיוון העיר גראץ מתחנת הרכבות המרכזית של וינה (Wien HBF). לאחר חצי שעת נסיעה יש לרדת בתחנת וינר נוישטט (Wiener Neustadt HBF). לאחר מכן יש להחליף לרכבת האזורית (R) שנוסעת לכיוון Puchberg am Schneeberg ולרדת בתחנה זו (זוהי התחנה האחרונה של הרכבת). שם יהיה עליכם ללכת לרציף ממנו יוצאת רכבת הסלמנדרה שמגיעה לראש ההר (שימו לב: שהרכבת לראש ההר פועלת רק מסוף אפריל. יש אפשרות לעשות מסלול הליכה לפסגה, אך בימי החורף אין זה מומלץ).מוינה לרקס זה רק שעה נסיעה- אבל מקום הרבה הרבה פחות מתוייר - לא ידוע לי על תחבורה ציבורית לשם.
מזנבה למון בלאן (לשאמוני) שלוש שעות- יש רכבות לשם , קחו בחשבון שהעלייה למון בלאן עולה 90 יורו
ואם לא הגעתם בשמונה בבוקר אתם עומדים המוווון בתור, אבל העלייה מטורפת!! יש הסובלים למעלה מסחרחורת - מפחד גבהים ואוויר דליל.
austriatravel.co.il
אני מצאתי בבוקינג דירות לזוג באיזור ה 1000 שח כולל מיסיםולא כולל אוכל, שהוא יקר מאוד בשווייץ.
(גם הדירות יקרות בהרבה ממה שציינתם. 1000 ש"ח בדאבוס/ארוזה לארבעה לילות, זה מחיר בלי מיסים. עם מיסים יעלה כ-1500).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: Achinoam1 //