זל אם סי מקום מדהים.יש למישהו המלצה על דירה יפה לזוג בשלאדמינג?
וכן מה עדיף שלאדמינג או זל אם סי ?
תודה רבה.
תודה רבה!!זל אם סי מקום מדהים.
היינו שם בדירה מהממת, בצד השני של האגם (כלומר לא בצד של הכפר אלא מקום מבודד יותר)
אבל יש בה נוכחות מוסלמית רצינית. לנו לא הפריע כי כאמור היינו בצד השני של האגם ומנותקים מהכפר עצמו.
אם רלוונטי אשלח קישור.
(אגב הגענו לשם בתח"צ מוינה)
תודה רבה!! בהחלט נראה מהמם, אך תפוס בתאריכים שלי.זה הלינק לדירה
היא על שפת האגם ממש![]()
אם תרצי עוד פרטים על דרכי הגעה והמסלול שעשינו אשמח באישי/במייל
תודה על התגובה.אנחנו היינו לפני שנתייםבאוסטריה חמישי עד ראשון בוינה- נאמת שדי היה מיותר מבחינתנו-פחות מדבר אלינו ארמונות וכדו' בראשון השכרנו רכב ונסענו להרים לזלצבורג. שכרנו צימר בוואגרין שזו עיירה על יד פלאכאו- אזור שיש בו המון חרדים בתקופה הזו דבר שממש עוזר מבחינת לחם כשר,מעדנים,תפילות במנין וכדו' שיש באזור.
האזור כולו מדהים. עצם הנסיעה מוינה לזלצבורג זו חוויה. אם תרצי יש לי קובץ של כל מיני אפשרויות למסלולים.
רם אני לא טועה כשהיינו בזל אם זי היו המון ערבים אפילו נתקלנו בערבים מהארץ. בכל אופן זל אם זי מאוד יפה אבל היא סגנון יותר עיירתי ופחות כפרי.
כל הטיול כולל טיסות,דירה ששכרנו בוינה+ארוחות , רכב ששכרנו וצימר יצא בין 8000-10000
בקיץוכן מה עדיף שלאדמינג או זל אם סי ?
ביולי יש מצב גם בחצי מזה.כרגע עושה רושם שראיינר דרך לבטל את כל הטיסות כך שאין מצב לטיול לזוג בפחות מ-8000 ולכאורה אפילו יותר, בטח אם זה בבינהזמנים.
אם תמצא טיסה של אל על בפחות מ-3.5-4 אלף תעדכןיש מצב גם בחצי מזה.
מבדיקה.
וויז אייר טסים כרגיל.אם תמצא טיסה של אל על בפחות מ-3.5-4 אלף תעדכן
אין טיסות כרגע במחירים נורמליים
אני לא הייתי לוקח את הסיכון. א"א מה יהיה עוד יוםוויז אייר טסים כרגיל.
אפשרי - אני עשיתי במחיר הזה אבל לא באוגוסטאני לא הייתי לוקח את הסיכון. א"א מה יהיה עוד יום
בכל אופן גם אם קונים כרטיסים בוויז אייר לא עולה 4,000 חופשה זוגית לשבוע
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים