טיול בחו"ל מחיר חופשה באלפים שוויץ / אוסטריה לעצמאים

• הוסף לסימניות
הרכבות באוסטריה די מפחידות מבחינת נוכחות מוסלמית. שווה בדיקה עם מישהו שגר שם או היה לאחרונה. אני אישית הרגשתי מאד לא נעים ברכבת כזו לפני כמה שנים. אז עכשיו פי כמה וכמה לכאורה...

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה על דירה יפה לזוג בשלאדמינג?
וכן מה עדיף שלאדמינג או זל אם סי ?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו המלצה על דירה יפה לזוג בשלאדמינג?
תודה רבה.
זל אם סי מקום מדהים.
היינו שם בדירה מהממת, בצד השני של האגם (כלומר לא בצד של הכפר אלא מקום מבודד יותר)
אבל יש בה נוכחות מוסלמית רצינית. לנו לא הפריע כי כאמור היינו בצד השני של האגם ומנותקים מהכפר עצמו.
אם רלוונטי אשלח קישור.
(אגב הגענו לשם בתח"צ מוינה)

• הוסף לסימניות
זל אם סי מקום מדהים.
היינו שם בדירה מהממת, בצד השני של האגם (כלומר לא בצד של הכפר אלא מקום מבודד יותר)
אבל יש בה נוכחות מוסלמית רצינית. לנו לא הפריע כי כאמור היינו בצד השני של האגם ומנותקים מהכפר עצמו.
אם רלוונטי אשלח קישור.
(אגב הגענו לשם בתח"צ מוינה)
תודה רבה!!
אשמח לקבל קישור לדירה.
אך מענין אותי מבחינת הנופים, זה הרי ליד הנהר, אז חוץ מהנהר עצמו שיפה זה לא מקום נמוך מבחינת ההרים?
והאם נגיש שם למסלולים ואטרקציות בתחבורה ציבורית?
מה עשיתם באיזור? אשמח לפרטים.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
זה הלינק לדירה
היא על שפת האגם ממש
אם תרצי עוד פרטים על דרכי הגעה והמסלול שעשינו אשמח באישי/במייל
תודה רבה!! בהחלט נראה מהמם, אך תפוס בתאריכים שלי.
כתבתי פה באחד ההודעות את המייל שלי, תוכלי לכתוב לי לשם את המסלול שעשיתם, ואם יש לך לומר לי איזורים בזל אם סי שהם מומלצים מבחינת הנופים ואחפש.
ממש תודה.

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו לפני שנתייםבאוסטריה חמישי עד ראשון בוינה- נאמת שדי היה מיותר מבחינתנו-פחות מדבר אלינו ארמונות וכדו' בראשון השכרנו רכב ונסענו להרים לזלצבורג. שכרנו צימר בוואגרין שזו עיירה על יד פלאכאו- אזור שיש בו המון חרדים בתקופה הזו דבר שממש עוזר מבחינת לחם כשר,מעדנים,תפילות במנין וכדו' שיש באזור.
האזור כולו מדהים. עצם הנסיעה מוינה לזלצבורג זו חוויה. אם תרצי יש לי קובץ של כל מיני אפשרויות למסלולים.
רם אני לא טועה כשהיינו בזל אם זי היו המון ערבים אפילו נתקלנו בערבים מהארץ. בכל אופן זל אם זי מאוד יפה אבל היא סגנון יותר עיירתי ופחות כפרי.
כל הטיול כולל טיסות,דירה ששכרנו בוינה+ארוחות , רכב ששכרנו וצימר יצא בין 8000-10000

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו לפני שנתייםבאוסטריה חמישי עד ראשון בוינה- נאמת שדי היה מיותר מבחינתנו-פחות מדבר אלינו ארמונות וכדו' בראשון השכרנו רכב ונסענו להרים לזלצבורג. שכרנו צימר בוואגרין שזו עיירה על יד פלאכאו- אזור שיש בו המון חרדים בתקופה הזו דבר שממש עוזר מבחינת לחם כשר,מעדנים,תפילות במנין וכדו' שיש באזור.
האזור כולו מדהים. עצם הנסיעה מוינה לזלצבורג זו חוויה. אם תרצי יש לי קובץ של כל מיני אפשרויות למסלולים.
רם אני לא טועה כשהיינו בזל אם זי היו המון ערבים אפילו נתקלנו בערבים מהארץ. בכל אופן זל אם זי מאוד יפה אבל היא סגנון יותר עיירתי ופחות כפרי.
כל הטיול כולל טיסות,דירה ששכרנו בוינה+ארוחות , רכב ששכרנו וצימר יצא בין 8000-10000
תודה על התגובה.
אשמח אכן לקבל את הקובץ של המסלולים. (המייל מתויג באחד התגובות הקודמות)
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בקיץ
בדומה לאיזור Quarten בשוייץ
(מי שמכיר על אגם ואלן כאשר ניתן למצוא ממול למעלה בהר את פלומסברג ואונטרטרזן)
גם האיזור של זל אם סי וקפרון
סובל מנוכחות משמעותית מאד...

• הוסף לסימניות
כרגע עושה רושם שראיינר דרך לבטל את כל הטיסות כך שאין מצב לטיול לזוג בפחות מ-8000 ולכאורה אפילו יותר, בטח אם זה בבינהזמנים.

• הוסף לסימניות
לא באוגוסט ובזמנים שכל הטיסות טסות כרגיל ולא מתבטלות או מעלות מחירים לעננים ברור שאפשרי זול יותר מ-8
אבל בנתונים העכשוויים אין מצב לפחות מזה. אנחנו הזמנו חופשה ויוצא לנו יותר מ-8, בלי מלונות מיוחדים וכו'

• הוסף לסימניות
הנה הצעה ל-5 לילות ביולי:
טיסות + מזוודה + מקום לינה + רכב + ביטוח מלא = 4,300 ש"ח לזוג
לילה ראשון בוינה, לוקחים את הרכב בבוקר
אפשר למצוא דירה במיקום פחות מוכר ולהוזיל עוד
אישית אני טס רק עם כבודת יד אז יורד עוד 650 ש"ח
ואפשר אולי להתנייד עם תח"צ ולהוזיל עוד

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-05-25 100857.png
    צילום מסך 2025-05-25 100857.png
    KB 438.4 · צפיות: 35
  • צילום מסך 2025-05-25 100312.png
    צילום מסך 2025-05-25 100312.png
    KB 65.5 · צפיות: 27
  • צילום מסך 2025-05-27 082521.png
    צילום מסך 2025-05-27 082521.png
    KB 261.5 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נסענו לפני שנתיים זוג לשבוע לאוסטריה בבינהזמנים יצא איזור 10500
שכרנו רכב, לקחנו ביטוחים מתאימים, דירה נעימה, אטרקציות ממוצעות (רכבלים, פארקים, מגלשות וכו)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה