דרוש מידע חופשי חודשי במלחמה

• הוסף לסימניות
אני הטענתי חופשי ב-11 לחודש ובימי המלחמה לא נסעתי, (עקב המלחמה) לאחר שהסתיימה המלחמה נסעתי, האם אני יכולה לקבל זיכוי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תלמידים ותלמידות הטעינו חופשי ע"מ ליסוע ללימודים, לא היו לימודים, לא היו אוטובוסים.
היה אמור להיות איזשהו החזר על הימים הללו...
אבל העוולה היא הרבה יותר גדולה, כי מי שמתקף באפליקציה יכול כל סוף חודש לחשב איך הכי משתלם לו לשלם ולפי זה לחייב. אבל ברב קו, תשלם מראש, ואם לא נסעת, הפסדת.

אם יש למישהו קשר למקלב אפשר לנסות לפנות אליו לפחות בנוגע למלחמה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מי שמעוניין זה המייל של סגן שרת התחבורה אורי מקלב העוזר שלו עונה שם
אבל לא נראה שיוצא מזה משהו...
sgan @mot.gov.il
לא לשכוח להוריד את הרווח בין הסגן לשטורדל

• הוסף לסימניות
לפי מה שזכור לי הייתה הוראה מחייבת להפסיק עם הנוהל הזה
מתייג כאן ניקים שיכולים אולי לתת מידע יותר מדויק - @נבחר @אופקים 1 @מרכז מידע @יוסי ב.ק
כיום החברות מקבלות תגמול נמוך על כל תיקוף, שנקרא תמריץ תיקוף כאשר יש יעד שנתי שאם הם עוברות אותו התגמול עולה במעט
החברות גם מחוייבות להעביר חלק מתמריץ התיקוף לנהגים.

במסגרת ההסדרת הענפית המקודמת כבר תקופה ושבגינה לא מפורסמים מכרזים חדשים, המשקל של התמרוץ על התיקופים יגדל משמעותית, מה שמחזיר אותו לימי אגד בהם החברות עלולות להתנגד להוספת נסיעות בטענה שהם לא בטוחות ברמת ההכנסה הצפויה.

• הוסף לסימניות
משהו יודע אם מחזירים לרו קוים את הימים של החופשי חודשי שלא השתמשו בגלל המלחמה (12 ימים )
ולמי אפשר לפנות שיחזירו לנו את הימים הללו?
רק תוהה בקול,
במידה והיה ידוע לך מראש שבחודש לא תסעי 12 ימים, האם לא היית רוכשת חופשי חודשי?

• הוסף לסימניות
רק תוהה בקול,
במידה והיה ידוע לך מראש שבחודש לא תסעי 12 ימים, האם לא היית רוכשת חופשי חודשי?
יתכן מאוד
בשבוע וחצי של המלחמה הייתי אמורה ליסוע לפחות 4 פעמים מחוץ לעיר ובסוף לא נסעתי בגלל המלחמה
יש לי סטודנט ויש לי הנחה של 33 אחוז ואני עושה כל פעם חישוב מתי להטעין את הרו קו

• הוסף לסימניות
כיום החברות מקבלות תגמול נמוך על כל תיקוף, שנקרא תמריץ תיקוף כאשר יש יעד שנתי שאם הם עוברות אותו התגמול עולה במעט
החברות גם מחוייבות להעביר חלק מתמריץ התיקוף לנהגים.

במסגרת ההסדרת הענפית המקודמת כבר תקופה ושבגינה לא מפורסמים מכרזים חדשים, המשקל של התמרוץ על התיקופים יגדל משמעותית, מה שמחזיר אותו לימי אגד בהם החברות עלולות להתנגד להוספת נסיעות בטענה שהם לא בטוחות ברמת ההכנסה הצפויה.
זה נכון בכל פרופיל?

• הוסף לסימניות
כן, גם ברב קו זהב
תציעי להם שיעשו כמו רו קו זהב לתינוקות מתחת גיל 5 (שיקבלו את הרו קו בבית חולים כמו את הפנקס חיסוני0)
מסכנים החברות שללא מקבלים כלום על תינוקות וילדים מתחת גיל 5

• הוסף לסימניות
תלמידים ותלמידות הטעינו חופשי ע"מ ליסוע ללימודים, לא היו לימודים, לא היו אוטובוסים.
היה אמור להיות איזשהו החזר על הימים הללו...
אבל העוולה היא הרבה יותר גדולה, כי מי שמתקף באפליקציה יכול כל סוף חודש לחשב איך הכי משתלם לו לשלם ולפי זה לחייב. אבל ברב קו, תשלם מראש, ואם לא נסעת, הפסדת.

אם יש למישהו קשר למקלב אפשר לנסות לפנות אליו לפחות בנוגע למלחמה.
@דג קטן

פניתי לסגן השרה מקלב
וזו תשובתו:

שלום רב,
מבחינה טכנולוגית אין אפשרות להאריך את תוקף החוזה הקיים.
בימים הקרובים יתפרסם מתווה פיצוי של משרד התחבורה בנושא.

בברכה,
דוד בלויא
יועץ סגן השר במשרד ראש הממשלה
וסגן שרת התחבורה
אורי מקלב

• הוסף לסימניות
פניתי לסגן השרה מקלב
וזו תשובתו:

שלום רב,
מבחינה טכנולוגית אין אפשרות להאריך את תוקף החוזה הקיים.
בימים הקרובים יתפרסם מתווה פיצוי של משרד התחבורה בנושא.

בברכה,
דוד בלויא
יועץ סגן השר במשרד ראש הממשלה
וסגן שרת התחבורה
אורי מקלב
זה בערך מה שהוא ענה לי לפני שבוע
מאמינה שמי שיפנה שבוע הבא ועוד שבועיים גם יקבל תשובה בסגנון
ביום רביעי שעבר
או קיי
שלחתי מייל גם לשרת התחבורה גם לסגן וגם לדוברות שלהם
ענו לי מלשכת הסגן
נחייה ונראה
נעדכן אם יעדכנו אותי
תשובה.png

• הוסף לסימניות
כמו שאמרתי...
ניסנו אותו כמה פעמים בבעיות תחבורה שונות הוא לא באמת עוזר
חבל שככה זה גם כשיש נציג חרדי...
שלחתי גם לשרה וגם לדוברות והם לא ענו בכלל הוא לפחות טרח לעשות השב ולרשום כמה מילים (לא יודעת אם קרא)

• הוסף לסימניות
פיצוי לנוסעים ברב-קו במהלך מבצע "עם כלביא"
פיצוי לנוסעים שהיה ברשותם חוזה חופשי חודשי, שנתי או סמסטריאלי במהלך המבצע
בעקבות צמצום השירות בתחבורה הציבורית במהלך מבצע "עם כלביא", החליט משרד התחבורה לפצות נוסעים להם היה חוזה תקופתי בתוקף.

פיצוי לנוסעים
נוסעים שטענו חופשי חודשי, חופשי סמסטריאלי או חופשי שנתי שהיה בתוקף בין התאריכים 14 ביוני ועד ה 24 ליוני זכאים לפיצוי. את הפיצוי ניתן לדרוש באחת מהדרכים הבאות:

חופשי תקופתי למספר ימים (ללא תוספת תשלום) - מספר הימים נע בין יום אחד ל- 11 ימים, ונקבע לפי מועד טעינת החוזה בגינו ניתן הפיצוי (אפשרי רק אם החוזה בגינו ניתן הפיצוי הוא חופשי חודשי).

טעינת ערך צבור (ללא תוספת תשלום) - גובה ההחזר בערך צבור נקבע לפי מועד טעינת החוזה בגינו ניתן הפיצוי.

חופשי חודשי בהנחה - גובה ההנחה נקבע לפי מועד טעינת החוזה בגינו ניתן הפיצוי. אם תבחרו לממש את הפיצוי לטעינת חופשי חודשי שמחירו נמוך יותר מגובה הפיצוי, היתרה תישמר לכם למימוש נוסף.

חופשי שנתי או סמסטריאלי לסטודנטים בהנחה - גובה ההנחה נקבע לפי מועד טעינת החוזה בגינו ניתן הפיצוי. שימו לב: מכירת החוזים לסטודנטים תחל בחודש ספטמבר (אפשרי רק אם החוזה בגינו ניתן הפיצוי הוא חופשי שנתי או סמסטריאלי).

שימו לב: טעינת הפיצויים עד ליום 31.12.2025 בלבד

איך מממשים את הפיצוי?
לטעינת הפיצוי לרב-קו סרקו את כרטיס הרב-קו באתר רב-קו אונליין או אפליקציית רב-קו אונליין. במידה ואתם זכאים לפיצוי תופיע הודעה מתאימה - עקבו אחר ההוראות לבחירת אופן הפיצוי והשלמת הטעינה.

את הפיצוי ניתן לדרוש גם בכל אחת מעמדות הטעינה של רב-קו אונליין בקיוסקים, רשתות שיווק ופארם בכל רחבי הארץ.

בפיצוי עבור חופשי חודשי ניתן לבחור את אופן הפיצוי באתר האינטרנט באמצעות מספר הרב-קו בלבד, ולהשלים את הטעינה בכל אחת מעמדות הטעינה של רב-קו אונליין או בעמדות כספונט בכל רחבי הארץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה