במכשירים בבתי הכנסתאם אין קורא כרטיסים, איך אפשר לקב את הפיצוי?
בהחלט,אשמח לדעת שמעתי שיש מציאות של פיצוי בערך של 700 שקל למישהו שעשה חופשי שנתי נשמע קצת לא הגיוני
מישהו נתקל בזה?
שלח צילום מסךבהחלט,
נתקלתי, {או לחילופין בערך 400 ש״ח לער״צ}
פחדתי לקחת את זה,
כי היה כתוב שם שמי שיקח החזר כפול יחסם לו הכרטיס,
למפרע כנראה שטעיתי![]()
נחמד שלא מאמינים לי..שלח צילום מסך
ואיזה סוג חופשי לא יכול להיות...
חלילה וחס!!!!נחמד שלא מאמינים לי..
זה היה באחד המכשירים החדשים שפיזרו לאחרונה ברחבי השכונות..
{לא כתוב עליהם ״רב אונליין״ אלא משהו אחר בלוגו דומה לזה..}
גם אני קיבלתי הודעה על כמה עשרות שקלים וכך גם הטענתי בפועל במערכת רב קו אונליין,חלילה וחס!!!!
פשוט הטענתי לעשרות איש ולא היה מספר שהתקרב לזה וגם בהודעת הפיצוי זה התחלק לפי מספר ימי המלחמה ואין חופשי שעולה יותר מזה כך שכנראה שהיה באג
התמונה עדיין חסומה,רק אני לא מצליחה לממש את הפיצוי?
צפה בקובץ המצורף 2042055
פרופיל גאוגרפיהתמונה עדיין חסומה,
איזה פיצוי ביקשת?
איזה פרופיל יש לך? ומה רצית לקבל?
תשלחי להם מייל הם זמינים ועונים.פרופיל גאוגרפי
הייתי צריכה לקבל הנחה על חופשי חודשי ארצי אבל זה לא נותן לי
אני כבר כמה שבועות מנסה
do-not-reply זה אומר שא"א לשלוח לשם מייליםתשלחי להם מייל הם זמינים ועונים.
do-not-reply @ ravkavonline.co.il
כמובן לצמצם רווחים
ניסית? אפשר לשלוחdo-not-reply זה אומר שא"א לשלוח לשם מיילים
שלחתי עכשיוניסית? אפשר לשלוח
שלחתי עכשיו ולא נתן לי הודעת שגיאה
גם אני מחכה לראות מה יגידו, מה הבעיה בהטענה
אני התכתבתי איתם במייל הזה.do-not-reply זה אומר שא"א לשלוח לשם מיילים
לא, ההודעה שכתבתי כאן הופיעה באתר כשניסיתי להטעיןאני התכתבתי איתם במייל הזה.
ההודעה הנ"ל שקיבלת הגיעה לך במייל?
זה לא המייל שכתבתי לך?
תעשי השב ותראי, זה אמור להישלח.
| from: | רב-קו אונליין <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>> |
| reply-to: | רב-קו אונליין <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>> |
אולי תנסה ממכשיר אחררק אני לא מצליחה לממש את הפיצוי?
צפה בקובץ המצורף 2042055
אין לי אבל לא נראה שיש בעיה עם המכשיראולי תנסה ממכשיר אחר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים