תח"צ שימו לב!! פיצוי על חופשי חודשי בזמן המלחמה

• הוסף לסימניות
אם אין קורא כרטיסים, איך אפשר לקב את הפיצוי?

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת שמעתי שיש מציאות של פיצוי בערך של 700 שקל למישהו שעשה חופשי שנתי נשמע קצת לא הגיוני
מישהו נתקל בזה?
בהחלט,
נתקלתי, {או לחילופין בערך 400 ש״ח לער״צ}
פחדתי לקחת את זה,
כי היה כתוב שם שמי שיקח החזר כפול יחסם לו הכרטיס,
למפרע כנראה שטעיתי :(

• הוסף לסימניות
נחמד שלא מאמינים לי..

זה היה באחד המכשירים החדשים שפיזרו לאחרונה ברחבי השכונות..
{לא כתוב עליהם ״רב אונליין״ אלא משהו אחר בלוגו דומה לזה..}
חלילה וחס!!!!
פשוט הטענתי לעשרות איש ולא היה מספר שהתקרב לזה וגם בהודעת הפיצוי זה התחלק לפי מספר ימי המלחמה ואין חופשי שעולה יותר מזה כך שכנראה שהיה באג

• הוסף לסימניות
חלילה וחס!!!!
פשוט הטענתי לעשרות איש ולא היה מספר שהתקרב לזה וגם בהודעת הפיצוי זה התחלק לפי מספר ימי המלחמה ואין חופשי שעולה יותר מזה כך שכנראה שהיה באג
גם אני קיבלתי הודעה על כמה עשרות שקלים וכך גם הטענתי בפועל במערכת רב קו אונליין,
אלא שהמכשירים הנ״ל מחוברים למערכת אחרת {או ממשק אחר של החברה..} וכנראה שם היה איזה באג כלשהו..

• הוסף לסימניות
רק אני לא מצליחה לממש את הפיצוי?
1755439160306.png

• הוסף לסימניות
פרופיל גאוגרפי
הייתי צריכה לקבל הנחה על חופשי חודשי ארצי אבל זה לא נותן לי
אני כבר כמה שבועות מנסה
תשלחי להם מייל הם זמינים ועונים.
‏‪do-not-reply @ ravkavonline.co.il‬‏

כמובן לצמצם רווחים

• הוסף לסימניות
אני התכתבתי איתם במייל הזה.
ההודעה הנ"ל שקיבלת הגיעה לך במייל?
זה לא המייל שכתבתי לך?
תעשי השב ותראי, זה אמור להישלח.
לא, ההודעה שכתבתי כאן הופיעה באתר כשניסיתי להטעין
זה לא הגיע במייל
ההודעה המקורית על הפיצוי הגיעה ממייל אחר
from:רב-קו אונליין <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
reply-to:רב-קו אונליין <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
אם הם לא יגיבו למייל ששלחתי בלילה, אני אנסה לשלוח לsupport וכו'.

• הוסף לסימניות
אולי תנסה ממכשיר אחר
אין לי אבל לא נראה שיש בעיה עם המכשיר
כל החופש אני סורקת ומטעינה רב קוים כמה פעמים ביום וזה עובד מעולה
אולי הוא פשוט התעייף?
בכל אופן, המייל ששלחתי לDO-NOT-REPLY בכלל לא נפתח
המייל ששלחתי לSUPPORT כן נפתח לפני 8 שעות אבל עדיין לא טרחו להגיב
ניתן להם עוד קצת זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה