דרוש מידע חוק חינוך חינם מגיל 0 עד 3 - הבשורה שתעזור לכולנו!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אנשים יודעים להסתדר עם המיסים דרך תרומות פיקטיביות וכו..

• הוסף לסימניות
רגע.
אז ללכת ללמוד הייטק או שלא??!!
התבלבלתי.........

• הוסף לסימניות
זה הניתוק... אז אם לא הייתי משלמת 9 הייתי משלמת 5 ל30 שנה,
לא יותר טוב...
לא, התכוונתי שיש בבעלותך דירת 4 חדרים בבני ברק...
עריכה:
לא אישי נגדך, כן?
רק עד עכשיו לא הבנתי למה אלה שאת מגדירה "מעמד הביניים"
בוכות כל כך על המיסים.

• הוסף לסימניות
זה הניתוק... אז אם לא הייתי משלמת 9 הייתי משלמת 5 ל30 שנה,
לא יותר טוב...
הבחירה היא שלך ואת לא צריכה להסביר אותה.
אבל אנשים אחרים במצבך היו לוקחים משכנתא של 5 ל-30 שנה ומסתדרים יופי ++ עם נטו של 17.

• הוסף לסימניות
מה בסוף באמת היה חינם ?

• הוסף לסימניות
17 נטו, בעל אברך שמקבל 1000+ דתות,
תורידי חומש
9K משכנתא על דירת 4 חדרים סטנדרטית בבני ברק
3500 מסגרות על 2 ילדים מתחת לגיל 3
500 ארנונה
אשה שעובדת 9 שעות וצריכה עזרה לפעמים
עדיין לא הגיוני לך?
אז יש לך דירה. לא כתבת למעלה על אלו עם הפנטהאוזים?
את גרה במרכז הארץ, בעיר יקרה, משלמת חומש (שזה מהודר, אבל הלכתית אפשר גם מעשר. וגם אל תשכחי לאסוף קבלות ולהזדכות על זה 35%)
והאמת בבני ברק וכל גוש דן אפשר להסתדר הרבה יותר טוב עם אוטובוס ובקרוב רכב קלה מאשר רכב פרטי.

בכל אופן מה ש'דפק לך את החיים' זה לא המיסים, שתמיד היו ברמות האלו, אלא העלייה המטורפת של מחירי הדיור, שאת צריכה להוציא מחצית מההכנסה הפנויה שלך על משכנתא
דור אבוד

• הוסף לסימניות
הבחירה היא שלך ואת לא צריכה להסביר אותה.
אבל אנשים אחרים במצבך היו לוקחים משכנתא של 5 ל-30 שנה ומסתדרים יופי ++ עם נטו של 17.
זה לא משנה, משנה חוסר הצדק של המס וההנחות.
למה אבטלה לדוגמא (שלא אצטרך לעולם) מגיע לי חצי?
למה הפער בין 30 ברוטו ל60 ברוטו יוצא בנטו 7500?
למה חל"ד מוגבלת ל45 ברוטו, אבל ביטוח לאומי יורד על כל השכר?
אפשר להמשיך עם החוסר הבנה הזה.
אבל יש כאן אבסורד מטורף.
פשוט קומוניזם בתהגלמותו

• הוסף לסימניות
אז יש לך דירה. לא כתבת למעלה על אלו עם הפנטהאוזים?
אין לי פנטהאוז...
כמה אנשים שיש להם פנטהאוז מקבלים הנחה?
את גרה במרכז הארץ, בעיר יקרה, משלמת חומש (שזה מהודר, אבל הלכתית אפשר גם מעשר. וגם אל תשכחי לאסוף קבלות ולהזדכות על זה 35%)
והאמת בבני ברק וכל גוש דן אפשר להסתדר הרבה יותר טוב עם אוטובוס ובקרוב רכב קלה מאשר רכב פרטי.
לא עם ילדים קטנים
בכל אופן מה ש'דפק לך את החיים' זה לא המיסים, שתמיד היו ברמות האלו, אלא העלייה המטורפת של מחירי הדיור, שאת צריכה להוציא מחצית מההכנסה הפנויה שלך על משכנתא
מסכימה, וזה האבסורד כאן. ואני עוד במצב טוב, מכירה כאלו במצבי שעסוקים בלחסוך את ההון עצמי לדירה שמתחרקת מהם שוב ושוב
ואין לי שום דבר נגד זה שאנשים יקבלו הנחות. אני חושבת שלמשל השתתפות בשכר לימוד לגילאי 0-3 תעזור לאנשים כמוני מאוד...

• הוסף לסימניות
יכולה לעודד אותך שעם כל ילד נקודות הזיכוי עולות וגם ההכנסה נטו....

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהרבה.
אבל הם קנו דירה לפני יותר מ-20 שנה במחיר שעולה היום חדר.
אני מדברת עם על כאלו שקבלו דירה מההורים / סכום גדול עם משכנתא קטנה,
ועל העשירים אפילו שקיבלו פנטהאוז...
ושוב הכי בכיף,
לא רוצה שיגבו מהם יותר, חושבת שבהחלט מגיע לי גם

זה לא משנה, משנה חוסר הצדק של המס וההנחות.
למה אבטלה לדוגמא (שלא אצטרך לעולם) מגיע לי חצי?
למה הפער בין 30 ברוטו ל60 ברוטו יוצא בנטו 7500?
למה חל"ד מוגבלת ל45 ברוטו, אבל ביטוח לאומי יורד על כל השכר?
אפשר להמשיך עם החוסר הבנה הזה.
אבל יש כאן אבסורד מטורף.
פשוט קומוניזם בתהגלמותו
הקומוניזם היה נראה הרבה יותר גרוע מהמצב היום.
אבל כן, בהחלט, רק קחי בחשבון - ככל שעלויות הממשלה יעלו ככה הנטל על מעמד הביניים ילך ויגבר.
לעניים מאד קל להיות רובין הוד ולצעוק: מעונות חינם! טיטולים! מטרנות!
אבל אנשים כמוך במעמד הביניים משתוחחים יותר ויותר וזה מאד קשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה