17לכמה שנים??
חרדים התכונת,אנשים יודעים להסתדר עם המיסים דרך תרומות פיקטיביות וכו..
זה הניתוק... אז אם לא הייתי משלמת 9 הייתי משלמת 5 ל30 שנה,
זה הסיפור...
לא, התכוונתי שיש בבעלותך דירת 4 חדרים בבני ברק...זה הניתוק... אז אם לא הייתי משלמת 9 הייתי משלמת 5 ל30 שנה,
לא יותר טוב...
הבחירה היא שלך ואת לא צריכה להסביר אותה.זה הניתוק... אז אם לא הייתי משלמת 9 הייתי משלמת 5 ל30 שנה,
לא יותר טוב...
שזה אומר?....אנשים יודעים להסתדר עם המיסים דרך תרומות פיקטיביות וכו..
אין כאן המקום..שזה אומר?....
יותר מאשמח להתפטר מהכמויות של המיסים שאני משלמת
אז יש לך דירה. לא כתבת למעלה על אלו עם הפנטהאוזים?17 נטו, בעל אברך שמקבל 1000+ דתות,
תורידי חומש
9K משכנתא על דירת 4 חדרים סטנדרטית בבני ברק
3500 מסגרות על 2 ילדים מתחת לגיל 3
500 ארנונה
אשה שעובדת 9 שעות וצריכה עזרה לפעמים
עדיין לא הגיוני לך?
זה לא משנה, משנה חוסר הצדק של המס וההנחות.הבחירה היא שלך ואת לא צריכה להסביר אותה.
אבל אנשים אחרים במצבך היו לוקחים משכנתא של 5 ל-30 שנה ומסתדרים יופי ++ עם נטו של 17.
אין לי פנטהאוז...אז יש לך דירה. לא כתבת למעלה על אלו עם הפנטהאוזים?
לא עם ילדים קטניםאת גרה במרכז הארץ, בעיר יקרה, משלמת חומש (שזה מהודר, אבל הלכתית אפשר גם מעשר. וגם אל תשכחי לאסוף קבלות ולהזדכות על זה 35%)
והאמת בבני ברק וכל גוש דן אפשר להסתדר הרבה יותר טוב עם אוטובוס ובקרוב רכב קלה מאשר רכב פרטי.
מסכימה, וזה האבסורד כאן. ואני עוד במצב טוב, מכירה כאלו במצבי שעסוקים בלחסוך את ההון עצמי לדירה שמתחרקת מהם שוב ושובבכל אופן מה ש'דפק לך את החיים' זה לא המיסים, שתמיד היו ברמות האלו, אלא העלייה המטורפת של מחירי הדיור, שאת צריכה להוציא מחצית מההכנסה הפנויה שלך על משכנתא
הכנסה המירבית לחודש החייבת בדמי ביטוח (47,465 ₪, נכון ל-2023)למה חל"ד מוגבלת ל45 ברוטו, אבל ביטוח לאומי יורד על כל השכר?
יכול להיות שהרבה.כמה אנשים שיש להם פנטהאוז מקבלים הנחה?
אז חדשת לי, כי ידעתי עד היום אחרת...הכנסה המירבית לחודש החייבת בדמי ביטוח (47,465 ₪, נכון ל-2023)
ויחד איתן גם ההוצאות בלי פרופורציה.יכולה לעודד אותך שעם כל ילד נקודות הזיכוי עולות וגם ההכנסה נטו....
אני מדברת עם על כאלו שקבלו דירה מההורים / סכום גדול עם משכנתא קטנה,יכול להיות שהרבה.
אבל הם קנו דירה לפני יותר מ-20 שנה במחיר שעולה היום חדר.
הקומוניזם היה נראה הרבה יותר גרוע מהמצב היום.זה לא משנה, משנה חוסר הצדק של המס וההנחות.
למה אבטלה לדוגמא (שלא אצטרך לעולם) מגיע לי חצי?
למה הפער בין 30 ברוטו ל60 ברוטו יוצא בנטו 7500?
למה חל"ד מוגבלת ל45 ברוטו, אבל ביטוח לאומי יורד על כל השכר?
אפשר להמשיך עם החוסר הבנה הזה.
אבל יש כאן אבסורד מטורף.
פשוט קומוניזם בתהגלמותו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים