לא חשבתי על זהואת לא מכבסת את הבגדים אח"כ? הם נשארים עם הריסוס?
האם עוזר לרסס עם זה מסביב לארון?
נשמע לי לא טוב לרסס על בגדים...
לי ידוע שהם מגיעים לארונות ישנים מאדממה נובע עש?
כלומר מה הסיבות שבשלהן הוא מחליט לבקר במקומות מסוימים?
יש מצב לתמונה איך נראים החורים של העש?ברוכות הבאות למועדון!
כנראה עש!
זה נראה כמו כרסום ובעיקר בגופיות/ חולצות טריקו/ שיפון (בדים דקים ועדינים). קרה לי גם בשמיכת טריקו יחסית עבה.
בד"כ זה מופיע בבגדים בארון, אך קרה לי גם בשמיכה הנ"ל שהייתה על הרצפה בערימת הכביסה.
יש לי ניסיון מר עם זה. העש נצמד לבגדים היקרים! זהירות!!!
הפיתרון לזה זה לרסס מידי פעם K600 מעל הבגדים מרחוק כדי שלא יתרטבו, ולסגור את הארון כי ממש לא בריא לנשום אותו. אני סוגרת גם את דלת החדר ועושה זאת בזמנים שאף אחד לא בבית- בפרט לא תינוק.
לאחרונה שמעתי שיש לקנות שקיות/ שקיקים קטנים בדומה למה שיש בקופסאות נעליים. ניתן להשיג בסופר.
הבנתי שזה מהווה תחליף מצוין לריסוס. מניחים בכל אזור רגיש כמו מגירות גרביים, ומפזרים בארון.
רצוי לרסס בעיקר על בגדים יקרים משיפון וכדו, כי חור קטן יכול להרוס בגד שלם.
הסיפור הזה מאד מדבק אז אם אתם מעבירים בגדים שלכם למישהו אחר חוסו עליהם ותרססו את הבגד לפני.
וכן אם אתם מקבלים בגדים בהשאלה, חוסו כנ"ל והקפידו יותר. לא נעים להחזיר בגדים מכורסמים.....
הסתדר לך? מתלבטת אם זו זהמכונה של בוש או משו אחר..יש לך עוד מידע על זה?
כי יש לי מכונה של בוש ופתאום הבגדים יוצאים עם חורים!
בגל פרסיל.באיזו אבקת כביסה אתן משתמשות ?
שמעתי שאריאל מחוררת בגדים .
איך בודקים אם זה מהמייבש?עש זה סיפור לא פשוט.
קודם כל לוודא שממגרים אותו. להניח את כל הבגדים שבארון בשמש עם שקית שחורה אטומה ל-8 שעות. ואז לרסס את הארון בk600 . אח"כ לכבס את הבגדים ביותר מ-50 מעלות. מה שאפשר ומה שלא על נמה שאפשר. ולייבש בשמש.
זה היעוץ שנתן לי מדביר ווב"ה עזר.
ממליצה שאם יש בגדים עם חורים שהחלטתם בכל אופן לא לזרוק אחרי שעברו את כל התהליך... לסמן בתוית או במקום נסתר שזהו בגד שהיה בו כבר חור. כך תמנעו מעוגמת נפש מיותרת ולא תבהלו לשווא מחזרה של העש.
לגבי חורים ממכונת כביסה שמעתי על זה.... ויש גם תופעה מאוד מוכרת של חורים שנוצרים ע"י המייבש ויש דרך לבדוק זאת בקלות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //