חורף והכביסה לא מתייבשתתתתתתתתת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pnekodot;1456096:
לסחוט כמה פעמים את אותה מכונה זה בהחלט עוזר (בין פעמיים לשלוש על המהירות הכי גבוהה)

זה הורס את הבגדים ואת המכונה
הכי לא מומלץ!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מאוורר כל הלילה
כמובן שהדברים הדחופים ביותר אני שמה מלפנים המתקן כדי שהמאוורר יגיע הכי מהר אליהם

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לקנות מייבש ודי?
1300 שקל והנוחות מדברת בעד עצמה.
בגדים עולים היום זול, ומה שלא- תדאגי להוציא מהמייבש ישר בסיום היבוש.
(מה שהורס בעיקר זה שהמכונה ממשיכה לפעול על יבש).

• הוסף לסימניות
ואפשר לקנות מייבש יד שניה ב200-300 ש"ח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sh12;1456978:
ואפשר לקנות מייבש יד שניה ב200-300 ש"ח

אורך חיים של מייבש היום הוא גג-גג-גג 10 שנים,כך שאין מציאות גדולות ביד שניה

• הוסף לסימניות
מנסיון לא שוה יד שניה.
עדיף ראשונה וזול.

• הוסף לסימניות
לידיעתכם, המייבש כביסה זולל חשמל חוץ מנושא הרס הבגדים!
מה עושים? תולים במתקני כביסה, בצורה מרוווחת(שורה כן, שורה לא)
משתמשים באטבי כביסה , מנערים היטב את הבגדים לפני שתולים, ותולים את הבגדים שיהיו עם כמה שפחות קיפולים.
סתם, דרך אגב, כביסה שתולים בצורה מסודרת מתייבשת יותר מהר וגם מפחיתה את הצורך בגיהוץ בצורה משמעותית.
את מה שדחוף תולים בחלקים החיצוניים ואת מה שפחות תולים בפנים.
כמו שהזכירו לפני, בבית מתייבש יותר מהר כשקר . תולים בחדר הכי גדול שמתאפשר ומשאירים חלון פתוח.
המאוורר שמופעל לכיוון הכביסה אף הוא מוסיף למהירות הייבוש.

• הוסף לסימניות
ברור שהשיקול במייבש זה לא ההוצאה החד פעמית של הקניה.
אלא חשבון החשמל המנופח בסוף החודש:(

• הוסף לסימניות
יש לי במרפסת הכביסה סוכך כביסה. דבר מוצלח מאד.
אפשר לתלות כביסה בשיא הגשם ומתייבש יפה מאד.
אמנם קצת יקר אבל ללא הוצאות נוספות בהמשך.
בערך כמו התמונה בקישור
http://www.maayan-darom.co.il/img/0714/249.jpg

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1456879:
מה הבעיה לקנות מייבש ודי?
1300 שקל והנוחות מדברת בעד עצמה.
בגדים עולים היום זול, ומה שלא- תדאגי להוציא מהמייבש ישר בסיום היבוש.
(מה שהורס בעיקר זה שהמכונה ממשיכה לפעול על יבש).

תתפלאי ללשמוע שיש כאלה שזה בעיה בשבילם. והלוואי וזה רק המייבש..
וכמו שאמרו כאן, זה לא ההוצאה של הקניה אלא החשמל שזה סוחט, ומנסים לפתור את הבעיה בעוד יש 2 ילדים בבית. מאמינה שבאיזה שהוא שלב בחיים אקנה.

• הוסף לסימניות
רק אני לא הרגשתי הבדל בחשבון החשמל לפני ואחרי המיבש?! אני מייבשת לא מעט...

• הוסף לסימניות
מיבש...
איך לא חשבנו על זה קודם?...
:D:D:D:D:D:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki aharon;1457083:
יש לי במרפסת הכביסה סוכך כביסה. דבר מוצלח מאד.
אפשר לתלות כביסה בשיא הגשם ומתייבש יפה מאד.
אמנם קצת יקר אבל ללא הוצאות נוספות בהמשך.
בערך כמו התמונה בקישור
http://www.maayan-darom.co.il/img/0714/249.jpg

האם זה מתקפל? ז"א שאפשר להרים את הגגון לסוכות? אני מחפשת דבר כזה, אבל במרפסת שהיא גם הסוכה, משהו עם אופציה להורדה או קיפול כלפי מעלה.

• הוסף לסימניות
ייעול קטן לגבי תליית כביסה, שצריכים אותה דחוף -
פשוט את הבגד המדובר לתלות כמו שאמרו בחלק החיצוני, ועל שתי חבלים! כך שהחלק הפנימי של הבגד ג"כ פתוח לאויר, ומתייבש הרבה יותר מהר.
במיוחד במיוחד אם מעמידים מאוורר כמו שהניקית משי 1 הציעה לרוחב החבל. (ולא לאורכו) כך שהרוח מגיעה לכל החבלים, ולא רק על החבל הראשון.
ניסיתי וממש מוצלח.
אמנם יש לי מייבש אך אני נמנעת ממנו כמה שאפשר גם מבחינה חסכונית, וגם כי הוא מאד הורס את הבגדים!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לי אין מייבש גם בגלל שהוא ממש הורס בגדים ...וסריגים של החורף עוד יותר אבל גם בגלל שאין לי מקום בבית לשים אותו ...פשוט אין,חשבתם על זה ????
(על המכונה לא שייך כי הוא נמצא בסלון ליד השיש ועליו יש כיריים חשמליות...)

• הוסף לסימניות
לפעמים דווקא בחורף הכביסה מתיבשת במהירות בגלל הרוחות, השבוע תליתי 2 כביסות והורדתי אחרי שעתיים יבש לגמרי!!

• הוסף לסימניות
ואני אחרי שפעמיים התפשלתי ותליתי כביסה בחוץ ופתאום ירד גשם לא צפוי ושוב כל הכביסה למכונה...
לא לוקחת סיכונים ולא תולה כביסה בחוץ בחורף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת