- הוסף לסימניות
וודאי. יש לנו חדר לידה ללידה במים חדש ויפהבמעייני מאפשרים ללדת במים בפועל (או שרק מצהירים...)
כמובן שצריך לראות לפני זה שהיולדת לא בסיכון,
והנתונים תקינים.
תוכלי לשמוע פרטים,
מול מתאמת השירות שלנו 0546601993
וודאי. יש לנו חדר לידה ללידה במים חדש ויפהבמעייני מאפשרים ללדת במים בפועל (או שרק מצהירים...)
תודה יקרה,ילדתי תמיד בלילה 12+ והעלו אותי למחלקה לאחר שעתיים שלוש ז"א 2:00 ו3:00 לפנות בוקר וכו'.
וגם לא העיפו אותי אף פעם לחדר התאוששות, הייתי שעה + בחדר לידה ורק אח"כ העבירו אותי להתאוששות בשביל ניקיון וכו' ואח"כ מיד למחלקה.
ממליצה מאוד על מעייני הישועה.
היי יקרה,במעייני אין אפס הפרדה מלא, אפילו שהם מצהירים שכן
במעבר לחדר התאוששות (סמוך מאוד ללידה) לוקחים את התינוק לכשעה לבדיקת רופא, האבא יכול להצטרף.
מי שחשוב לה אפס הפרדה, חדר ההתאוששות פוגע מאוד בחוויה ובחיבור הראשוני...
מה שכתבו פה, שזה לא נכון לפחות לגבי המחלקה הקודמת, נשמח לשמוע מה קורה במחלקת הביות.אבל אפס הפרדה קיים, שאר הבדיקות, החיסונים וכו נעשים לידך.
היי יקרה,זה לא 'מרגישות צורך להישאר',
זו חוויה אחרת לגמרי.
המעבר המהיר והלחוץ לחדר התאוששות במעייני הישועה זכור לי כסיוט,
בקושי עברו כמה דקות מהלידה וכבר מטיסים אותי למיטה אחרת (ספציפית גם האחות שעשתה את זה היתה מאד מאד לא נעימה... אבל זה כבר לא קשור ישירות לעניין), ומעבירים למרחב צר בין וילונות כשבחדר עוד 3 נשים מלבדי.
לא ממש הצלחתי ליהנות מהזמן הפרטי עם התינוק ובעלי כשאנחנו מצטופפים בחדר העמוס הזה...
לעומת החוויה בלניאדו-
שם נשארתי שעתיים באותו חדר מרווח (ויפהפה אגב), בשקט וברוגע, בלי כל הפרוצדורה של המעבר.
הנוכחות היחידה של הצוות היתה כשהמיילדת המקסימה הגיעה להביא לי מים לנטילת ידיים וכוס שתיה, מעבר לזה היינו שם לבד.
מחמם את הלב שחשוב לך להעביר פידבקים. הם נותנים הרבה כח להמשיך.@תמר מעיני הישועה אם עדיין יש את המיילדת מרינה אז גם לה את יכולה להעביר תודותי, היא הצילה לי את הילד בס"ד!
לא איבדה אשתונות ומפתיחה 5 עם מצוקה מטורפת לא הגעתי לניתוח בזכותה ב"ה!
ילדנו שם שני לידות, הראשונה היתה מהממת, (חוץ מהצעקות על היולדת שתפנה את החדר במחלקה, כשמגיע זמן השחרור)בי"ח בירושלים רק שערי צדק
שמעתי מהרבה שלאחרונה הן הלכו לבתי חולים אחרים בירושלים וממש חזרו במבואסות
לא סתם בשערי צדק יש עומס, הם הכי טובים באחריות!
שמחה לדעת שמשפצים את החדר התאוששותהיי יקרה,
נשמח להסביר את הרציונל.
אישה צריכה להישאר מבחינת פרוטוקול רפואי בחדר הלידה. אין אפשרות לעלות מיד.
אני קוראת את מה שאת כותבת על חדר ההתאוששות. חשוב לי לחדד כמה דברים.
1. כמה כיף שנהנית בלניאדו. מקום מקסים.
2. לעניין עצמו, אם העבירו מיד להתאוששות כנראה שהיו זקוקים לחדר הלידה. דבר שיכול לקרות וגם קורה בכל מקום (נתונים שמפורסמים לכל לגבי זמן האישה בתוך חדר לידה). לא מעבירים אישה סתם כי ״מתחשק״.
3. חשוב לכן להישאר עוד קצת? תבקשו. ממש לא להתפדח. רצונך הוא כבודך
4. אנחנו כאן כדי לשמוע ולשפר לכן את החוויה וחדר ההתאוששות יעבור בקרוב שיפוץ כדי לאפשר יותר מרחב בזמן עומס.
5. לכל בית חולים ישנם יתרונות וחסרונות. ואם חווית חוויה טובה במחלקה אחת, לא בטוח שהחוויה הזו תמשיך לאחרת. ואני חושבת שאת מבינה את כוונתי. למשל אצלנו המחלקות כמו מלון, אבל יש צורך לשפר את אזור ההתאוששות. ככה כולם. וזה בסדר, כל עוד המקום בהתפתחות! עם זאת, נהנית במקום מסוים? מדהים! מאחלת לך תמיד להנות מהחוויה והכי חשוב בבריאות!
לדבריך בתי החולים הגדולים והמקצועיים פועלים בניגוד להמלצות משרד הבריאות?המלצה של משרד הבריאות והמחקרים הרפואיים, האופן הבטוח ביותר לבדיקת התינוק, הוא בחדר רופא
לא. אפס הפרדה פירושו שהתינוק נשאר צמוד לאמא שילדה אותו.אפס הפרדה פירושו שאחד ההורים מלווה תמיד את הבייבי.
יקרה,מה שכתבו פה, שזה לא נכון לפחות לגבי המחלקה הקודמת, נשמח לשמוע מה קורה במחלקת הביות.
במחלקה הרגילה הנשים שהיו בחדרי ביות נאלצו להגיע בכוחות עצמן ולחכות בעמידה/ כסא מזדמן בתינוקיה עד שהואילו לעשות את הבדיקה. ולא תמיד הצוות הרפואי היה שבע רצון מנוכחות האמהות.
קודם כל תודה לך(:ב"ה עברתי לידה, ילד בריא, את אחרי, שיא ההיי, אז מה קרה להיות קצת בחדר התאוששות?
אם על זה ההלהום אז ממש בראבו למעייני הישועה...
כן אפשר.@תמר מעיני הישועה האם גם בלידה ראשונה אפשר ללדת בלידת מים?
אפס הפרדה פירושו באפס הפרדה מההורים.לדבריך בתי החולים הגדולים והמקצועיים פועלים בניגוד להמלצות משרד הבריאות?
לא. אפס הפרדה פירושו שהתינוק נשאר צמוד לאמא שילדה אותו.
זה שיש לתינוק זכות למלווה מטעמו בקבלת טיפול רפואי זה משהו אחר ובסיסי.
לא נכון- שבית החולים לא הבין מה זה "אפס הפרדה" או מאיפה המינוח נלקח ומתייחסים אליו כמונח עסקי. המונח "אפס הפרדה" אינולא הבנתי מה לא נכון![]()
אלא שהות צמודה של התינוק בסמוך לאם. מתוך הבנה שכל הפרדה של התינוק מהאם גורמת להשפעה שלילית על האם והתינוק וכן להפך.אפס הפרדה פירושו באפס הפרדה מההורים.
כאחת שלא ילדה בחדרי לידה והיתה בחדר התאוששות ובאמת מרגישה שהעיקר התינוק בריא והלידה עברה בשלוםרק לי זה מרגיש דקדוקי עניות כל הדיון על חדר התאוששות וכו?
אף פעם לא חשבתי לשים על זה דגש או שימת לב,
ב"ה עברתי לידה, ילד בריא, את אחרי, שיא ההיי, אז מה קרה להיות קצת בחדר התאוששות?
אם על זה ההלהום אז ממש בראבו למעייני הישועה...
אני הרגשתי שלוקחים לי את התינוק שהרגע ילדתיכאחת שלא ילדה בחדרי לידה והיתה בחדר התאוששות ובאמת מרגישה שהעיקר התינוק בריא והלידה עברה בשלום
אני מאוד מבינה את התחושה כלפי חדר התאוששות והעליהום, כי צריך להיות סיבה מאוד טובה לטובת היולדת למה היא צריכה להיות בחדר התאוששות ולא להתאפס קצת בחדר לידה וללכת מיד לחדרים במחלקה,
ואם אין את הסיבה הזו, להרבה נשים זה יהיה החותמת להרגשה שלא קשובים לצרכים שלי כיולדת ושל התינוק/העובר שלי כיילוד.
למה לא ביקשת שישאירו אותו?אני הרגשתי שלוקחים לי את התינוק שהרגע ילדתי
לא אחזתי מה קורה עברתי שבריר שניה אחרי הלידה לחדר התאוששותלמה לא ביקשת שישאירו אותו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים