- הוסף לסימניות
אני החלפתי להדסה עין כרם וממש לא התאכזבתי,לגמרי
הרבה ששמעתי שהחליפו בהדסה הר הצופים או עין כרם התאכזבו
לכן כתבתי "לשיטתך"
אני החלפתי להדסה עין כרם וממש לא התאכזבתי,לגמרי
הרבה ששמעתי שהחליפו בהדסה הר הצופים או עין כרם התאכזבו
כן ב"ה ילדתי לפני חודש לידה ראשונה ונהננתי כמעט מהכל רוב הצוות אחלה ממש וגם השאר סבירות,בית חולים אסף הרופא שמיר מיהי מכירה ? ילדה שם? יכולה לתת חוות דעת מנסיון אשמח מאוד .
5 מתוך 8 פלוסים שציינת מדברים על המסביב והנוחותילדתי *גם* במעייני הישועה, וגם בבי"ח אחר שהומלץ כאן.
וכן השתתפתי בערב שיווק של בי"ח נוסף שחשבתי ללכת אליו.
מעייני הישועה לקח - בפער.
גם מה שהובטח בערב שיווק בשם בית החולים, במעייני הישועה היה בייסיק.
הפלוסים של מעייני הישועה בעיניי:
הנקודות הנ"ל מנסיון אישי שלי. קרה לי לפגוש גם אנשי צוות פחות מוצלחים, אבל זה היה נקודתי ולא רוח המפקד.
- זירוז במחלקה אם צריך, ללא המתנה.
- מרדים זמין לאפידורל באופן מיידי. גז צחוק זמין לפחות בחלק מהחדרים.
- מיילדת זמינה - אחת על 2 חדרים. יש הרבה בתי חולים עם אחת לשלוש.
- חדר לידה מרווח. כסא יולדות נח, כניסה זמינה ונוחה לבעלים.
- אפס הפרדה - אמנם למי שמתעקשת, אבל זה אפשרי.
- 3 לילות אישפוז.
- ביות מלא - גמיש. מקום מוגדר בתינוקיה לילדי ביות למקרה שיולדת רוצה לצאת לקפיטריה / להכנס להתקלח וכדו'.
- אוכל - טעים, מגוון, ערוך יפה, מריח טוב (עוגת שמרים חמה בבוקר, עוגת גבינה עסיסית בערב)
אציין, שבלידות הראשונות שלי לפני כ10 שנים יחס הצוות ליולדות היה שונה לגמרי, לעומת הלידות ב3 השנים האחרונות שהתהפך ממש לטובה.
כמובן אני לא דוברת ולא עובדת מטעמם, אם כי יש לי הרבה הכרת הטוב למקום בו ילדתי (ונולדתי).
נכון. הכי חשוב הבריאות.5 מתוך 8 פלוסים שציינת מדברים על המסביב והנוחות
הכי חשוב וזה אמור להיות הקריטריון הראשי זה המקצועיות
בית מלון זה בבית החלמה לא בית חולים
לבית חולים הולכים ללדת ולא לנפוש
בעייני קודם כל מקצועיות!!!
(גם לי היה חשוב כל הנוחות והתעקשתי - למדתי על בשרי שזה לא משתלם לעומת התוצאה)
ברור שבריאות הנפש זה הכי גם חשוב - בגלל זה ברחתי מאיפה שברחתינכון. הכי חשוב הבריאות.
בריאות הנפש היא קריטריון חשוב!
אצל יולדת זה בא הרבה פעמים בדמות נוחות ופינוק.
זה בלי קשר למה שאני חושבת על מעיני הישועה.
לא הייתי מכניסה את זה לשום שיקול!! מכל סוג שהוא!!עוגת שמרים חמה בבוקר, עוגת גבינה עסיסית בערב)
לא מקצועייים באסותא.?והשאר באסתוא שהם בכלל לא מקוצעים ועם אחרונה עשו לי טרואמה ממש ...
כנ"ל כל מילה.לניאדו מושלם!!!
לפני כחודש וחצי ילדתי שם בפעם השניה.
המיילדות מדהימות! רובן דתיות ואפילו חרדיות תומכות בלידה מדהים עם מסאז'ים וכו'
משאירים בחדר לידה עוד כשעתיים אחרי הלידה עם התינוק. וגם בקבלה יחס מעולה!!
רב מי שאני מכירה שילדה שם חזרה לשם שוב.
לא סתם מגיעים לחור הזה מכל הארץ
מאד!!!!!!מה לגבי לניאדו, מומלץ?
כנ"ל כל מילה.
הייתי פעם אחת- ומאז תמיד
וגם כל מי שאני שומעת שהלכה פעם אחת לא מנסה מקום אחר.
באשכול אחר מישהי כתבה לי שאם באים לזרוז אז לא מומלץ כי הם יותר בקטע טבעי, רוב הלידת שלי עם זרוז, אז כדאי או לא ללכת לשם?מאד!!!!!!
מה זאת אומרת זרוז טבעי בבית חולים? כאילו סוחבים עד שנותנים? או מה?באשכול אחר מישהי כתבה לי שאם באים לזרוז אז לא מומלץ כי הם יותר בקטע טבעי, רוב הלידת שלי עם זרוז, אז כדאי או לא ללכת לשם?
5 מתוך 8 פלוסים שציינת מדברים על המסביב והנוחות
הכי חשוב וזה אמור להיות הקריטריון הראשי זה המקצועיות
בית מלון זה בבית החלמה לא בית חולים
לבית חולים הולכים ללדת ולא לנפוש
בעייני קודם כל מקצועיות!!!
(גם לי היה חשוב כל הנוחות והתעקשתי - למדתי על בשרי שזה לא משתלם לעומת התוצאה)
לא הייתי מכניסה את זה לשום שיקול!! מכל סוג שהוא!!
אחרי בית החולים לכי בבית החלמה תאכלי שם מגוון מאכלים. בית חולים בוחרים "לדעתי" נטו בגלל מקצועיות!
משתדלים במעייני שתהיה זמינות מאוד גבוהה של מרדימיםלדעתי העניין של הזמינות של האפידורל מאוד תלוי באיזה תקופה את יולדת כי שמעתי על המון דווקא במעייני שפשוט ילדו בלי כי המרדים לא היה זמין... וגם בבתי חולים אחרים, פשוט צריך להתפלל לסיעתא דישמיא בזה ולנסות לא ללדת במוצאי יו"כ ותשעה באב...ואם יש בתי חולים שלא בכל החדרים יש גז צחוק זה גם שיקול כי בכל מקרה גם כשהמרדים זמין צריך לחכות 5-10 דקות עד שהוא מארגן הכל וכו' ואז הגז צחוק יכול מאוד להועיל.
לא . בכלל לא . גם ללידה רגילה ותקינה הרבה נשים אמרו שהם הרגישו שהם לא ממש מקצועים. נכון שיש להם שירות טוב אבל בעיניי להרגיש בידים טובות מבחינת מקצועית זה כי חשובלא מקצועייים באסותא.?
מענייןלא . בכלל לא . גם ללידה רגילה ותקינה הרבה נשים אמרו שהם הרגישו שהם לא ממש מקצועים. נכון שיש להם שירות טוב אבל בעיניי להרגיש בידים טובות מבחינת מקצועית זה כי חשוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים