מידע שימושי חור של עגיל באוזן - למנוע את הקריעה

כשהייתי בת 6 נקרע לי האוזן עד למטה, פשוט לא הלכתי עם עגילים כמה שנים ונסתם.
בגיל 12 עשיתי שוב.
האוזן שנקרע החור נחסם לגמרי, ובאוזן השניה אן אני יעבוד קשה אפשרי לפתוח את החור הישן.

שימי לב לגילאים...
בגיל שש ובגיל שתים עשרה - הגוף עדיין בתהליך גדילה, ולכן האוזן יכולה להתאחות מעצמה.
מגיל 18-20, לרוב, הפתרונות צריכים להיות חיצוניים כמו מדבקה או התערבותיים כמו ניתוח (שבעצם לא מאפשר לך יותר לענוד עגילים נורמלי...).

היי אני עשיתי את הניתוח לפני כמה שנים,
והחור החדש כבר ממש גדל לי
משהו התנסה בניתוח חוזר?
אני פשוט מתלבטת אם אני יעשה שוב אם החור החדש לא יגדל לי שוב פעם
לגבי המדבקות ניסיתי המוןןןןן סוגים וחברות והכל החליק לי מהאוזן אחרי ששמתי את העגיל כך שזה לא עזר לי בכלל
הפתרון שלבנתים אני משתמשת בה זה לקחת עגיל שמחסה את הצלקת ואת הגודל של החור (כי הוא באמת מפחיד)
ולסגור אותו אם סוגר גדול צמוד לאוזן - עוזר ממש

אני למדתי אימון אישי ולקחתי את זה למקום של ניהול ואירגון בית כיוון שזה תחום שמאוד מעניין אותי.

אגב, איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
בנוגע להודעה אחת שרשמת. הייתי רוצה לשאול משהו

תודה!!

היי אני עשיתי את הניתוח לפני כמה שנים,
והחור החדש כבר ממש גדל לי
משהו התנסה בניתוח חוזר?
אני פשוט מתלבטת אם אני יעשה שוב אם החור החדש לא יגדל לי שוב פעם
לגבי המדבקות ניסיתי המוןןןןן סוגים וחברות והכל החליק לי מהאוזן אחרי ששמתי את העגיל כך שזה לא עזר לי בכלל
הפתרון שלבנתים אני משתמשת בה זה לקחת עגיל שמחסה את הצלקת ואת הגודל של החור (כי הוא באמת מפחיד)
ולסגור אותו אם סוגר גדול צמוד לאוזן - עוזר ממש

נסי לדבר עם מלכי. מניסיון - יש לה סבלנות וגם אחריות. המדבקות שלה הן הדבר שעוזר לחור של העגילים אחרי ששום דבר אחר לא עוזר... 053.316.9821 או eu3169821 בג'ימייל

מעלה שוב את האשכול. האם מישהי עברה לאחרונה טיפול לתפירת תנוך האוזן דרך קופ"ח או פרטי? אשמח לשמוע פרטים: שם של רופא, מחיר...

איך שאני יודעת קופ"ח לא מספסדת
אלא אם כן זה נקרע לגמרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה