קורונה חוש טעם וריח מוזר, כנראה בעקבות קורונה

• הוסף לסימניות
אשתי חיובית כבר כמה ימים, אני לא הרגשתי טוב ויצאתי שלילי. עכשיו נהיה לי טעם מוזר בפה וריח לחלק מהדברים שאני אוכל ומריח.
ההרגשה היא שהבעיה היא לא בלשון אלא בחיבור בין הפה והאף [בחלל הפה מאחורה כזה] לא איבדתי את חוש הטעם עד כה לכן זה קצת מפתיע אותי.
מישהו חווה? כמה זמן עד שזה עובר? יש עצות?
זה יכול גם פתאום להגיע אחרי שמחלימים, נכון?
השאלה היא גם אם להתייחס לעצמי כחולה מהיום [10 ימים], או מאז שלא הרגשתי טוב [מה שיותר מסתבר אפילו שיצאתי שלילי].

• הוסף לסימניות
בשביל זה מבקשים 2 בדיקות שליליות
הרבה פעמים הראשונה יוצאת שלילית והשניה כבר יוצאת חיובית

• הוסף לסימניות
אשתי חיובית כבר כמה ימים, אני לא הרגשתי טוב ויצאתי שלילי. עכשיו נהיה לי טעם מוזר בפה וריח לחלק מהדברים שאני אוכל ומריח.
ההרגשה היא שהבעיה היא לא בלשון אלא בחיבור בין הפה והאף [בחלל הפה מאחורה כזה] לא איבדתי את חוש הטעם עד כה לכן זה קצת מפתיע אותי.
מישהו חווה? כמה זמן עד שזה עובר? יש עצות?
זה יכול גם פתאום להגיע אחרי שמחלימים, נכון?
השאלה היא גם אם להתייחס לעצמי כחולה מהיום [10 ימים], או מאז שלא הרגשתי טוב [מה שיותר מסתבר אפילו שיצאתי שלילי].
רוץ מהר לעשות בדיקה נוספת. אולי עוד 'תתפוס' תוצאה חיובית ;)
אחוזי הטעות בבדיקות שליליות הם די גבוהים. כ-30 אחוז הם בעצם חיוביים.
כך שחבל שתפסיד את "תעודת המחלים" ואת הפטור מבידוד לעתיד.

• הוסף לסימניות
בעוד כמה שבועות תקבל הפנייה לבדיקה סרולוגית בגלל בן משפחה מאומת ואם חלית יהיו נוגדנים. גם מצב כזה מזכה בתעודת מחלים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@סמינר דוד כן, אני. לא הרחתי בכלל והיה לי גם פחות חוש טעם. אחרי 4 ימים הכל חזר כשהיה. הודו לד'!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה