תודה רבה!לדעתי השני מהמם.
רק החיבור עם הM לא הכי טוב
כדאי לעבוד על זה עוד קצת.
תודה רבהיפה לראות את התהליך...
הלוגו נראה עכשיו ממש יפה
(כמובן שצריך לעבד אותו עוד קצת כנ"ל)
רק משהו מפריע לי בצבעים
את מתכוונת לדוגמא הזאת?אני חושבת שכרגע החיבור פחות זורם ויותר מעושה כי הוא יוצא מאמצע אות ולא מאחד הצדדים שלה,
אני יותר התחברתי לאיור ההתחלתי שלך. אולי תקחי אותו ותעבדי אותו איכשהו, אגב , הוא לא ממש חייב להתחבר לטקסט העיקר שהכל יראה יחידה אחת וישב טוב בעין.
(ואני אהבתי את צבעי המעבר ששמת. זה ממש חזר היום לאופנה)
כן,את מתכוונת לדוגמא הזאת?
![]()
קודם תודה לך על התגובה!איזה תהליך מעניין...
טוב שניתקת מהM כי זה היה קצת מאולץ אבל אל תוותרי על חיבור לאות אחרת.
ויותר יפה שהקו והכוכבים מגיעים עד לאמצע.
צריך להוסיף עוד קצת קסם, כרגע זה נוקשה מידי.
בהצלחה ענקית!
תודה רבה!שיפור משמעותי!!
התחתון מימין הכי יפה כאן!
הייתי כן שמה מעבר אבל עדין יותר
(ז"א שהחלק הבהיר של הגרדיאנט לא יהיה באמצע אלא בצד..
קודם כל אני ממש מודה לך על כל העצות המועילות!מקסים ביותר!
תוצאה מעולה
ותהליך יפה
בשביל ליטוש אחרון
הייתי מנסה לחפש עוד פונטים הן בעברית והן באנגלית
אולי תעלי בחכתך משהו מתאים יותר
וכן לנסות להעלות את הלוגו בעוד צבעים
(הסגול מאד קסם לי, אולי תנסי לשלב אותו עם עוד צבע)
תעלי לפה
ותעשי סקר מה הכי הולם, מתאים ומשדר קסם - - -
אולי בסוף תחזרי אליו ^^
בהצלחה!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים