כללי חו"ד ללוגו לצילום אשמח להערות

• הוסף לסימניות
הי שלום קוראים ל מרים ז ואני צלמת עיצבתי לעצמי לוגו אשמח לשמוע את דעתכם/ן
התלבטתי אם לכתוב גם פוטוגרפי אז תגידו מה עדיף 1 או 2 או 3
תודה רבה יומקסים!

קבצים מצורפים

• מימיזפיק.jpg
    מימיזפיק.jpg
    1 MB · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
קשה מאד מאד לתת חו"ד ללוגו זה
א' אין להשתמש בצבעים זוהרים בכלל- יש להשתמש בצבעי CMYK
ב' בלוגו צריך להיות אלמנטים וטקסטים מלאים ולא קוי מתאר.
ג' לוגו מומלץ לעשותו בתוכנות אילוס או אינדי' שאלו תוכנות ויקטוריות ולא בתוכנת פוטושופ שזאת תוכנת פיקסל

לאחר שיבצעו שינויים אלו נוכל בעז"ה לתת חו"ד

• הוסף לסימניות
יש כאן משהו מתבשל ויתכן שגם יפה

תפעלי לפי ההוראות של 'פוזי' ותעלי לכאן
נשמח להגיב ולעזור

• הוסף לסימניות
מספר שתיים יפה מאד.
אולי עדיף פונט אחר לMIMI

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב
יש ללכת לכיוון 2
והפונט באמת צורם קצת

• הוסף לסימניות
אז לאיזה סוג פונט ללכת? :( אני קצת אבודה
אגב אני לא רק צלמת ילדים אז ללכת על משו יותר כבד?
אפשר שם של פונט לדגו?

• הוסף לסימניות
היי!
אני דווקא אהבתי את הפונט וזה מה שמשך אותי לכל הסיפור.
פשוט הוא לא מתאים למסגרת (המצלמה), שדווקא עליו הייתי מוותר.
מאד אהבתי את זה שזה בקוו מתאר ולא מצורות מלאות!
גם להכניס צבעוניות נראה לי מתאים (לא על חשבון גרסא טובה בשחור לבן).

אם את לחוצה על משהו שיעביר את העניין של הצילום, חוץ מכותרת המשנה, הייתי מכניס אייקון של מצלמה שמצוייר בסגנון ילדותי במקצת שיתקשר טוב עם הפונטים.

באופן כללי יש פה כיוון יחודי שמעביר אותך וזה עובר מעולה. אל תוותרי על זה!
חוקי הלוגו, שאמנם טוב לדעתם, פחות תקפים בימינו. אל תהרגי את היופי שיש לך כאן בשבילם.

• הוסף לסימניות
בשמחה.
תישארי את!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה