טיול בחו"ל חו"ל בחורף עם תינוק, אפשרי?

• הוסף לסימניות
זה חלק מההתלבטות
מצד שני אם לא עכשיו. ינואר/פברואר, נצטרך לחכות לאחרי פסח ואז מסתבר שאני אחזור לעבודה
מה זאת אומרת הכי גויי?
סמלים? אנטישמיות? גם וגם?
אווירת חג מולד- סמלים, חגיגות
לא כיף

• הוסף לסימניות
אני מחפשת להתנתק. זה אומר חו"ל.
אין הרבה תקציב
ואני רוצה לשלב.
נופים, מבנים מעניינים אולי קצת היסטוריה
אטרקציות פחות כי אנחנו עם תינוק
איפה אני יכולה לחפש כרטיסים זולים?
איך זה עובד בכלל עם תינוק?
הוא צריך כרטיס נפרד? יש לו מקום?
אם אין הרבה תקציב תבדקי בSKYSCANNER כל יעד - EVERYWHERE
תבדקי תאריכים גמישים על חודשים שלמים מבין החודשים שמתאימים לך(בדרך כלל פברואר יותר זול )
ותראי מה מבין היעדים הזולים מעניינם אותך - ממה שראיתי בבדיקה קצרה - יש את רומא/וינה/בודפסט/ועוד. כולם יעדים שיכולים לפי התאיור שלך להתאים לך. ותבחרי את היעד המעודף עם התאריכים שמתאמים לך
אם יש לך שאלות על יעד מסוים - אשמח לעזור
תינוק פחות משנתיים לא משלם ולא מקבל מקום אבל אם יש מקומות ריקים בטיסה תוכלי לסדר לקבל בשבילו מקום ריק

• הוסף לסימניות
גם בסוף ינואר?
אנחנו נוסעים בע"ה לפראג בעוד כחודש לפראג,עם ילד ב 3,
פעם שניה שאחנו ניסע לשם בינואר
במלון קינג דיויד תינוק עד גיל שנתיים חינם,
גם בטיסה הוא משלם רק מיסי נמל/10 אחוז (תלוי חברה)
היינו עם תינוק והכל בסדר,מלבישים חורפי
לא לדאוג אם חסר/שוכחים משהו,אפשר לקנות שם.הכל בסדר
לגבי האוירה אחרי שבוע ראשון של ינואר זה יותר בסדר
אגב,יש בנתבג בין שלוחות B ו-C
חדר מיוחד עם כמה פינות נוחות להנקה,החתלה וכו' מתקן למים חמים קרים ואפילו עריסה,
חלק מהעגלות טיולון מאושרות עלייה למטוס(כמו יויו ובוגבו לדוג')
ומהשאר נפרדים בעלייה למטוס ומקבלים אותם חזרה ממש ביציאה מהמטוס אחרי הנחיתה
(בד"כ לא ככ ממתינים לעגלה היות ועגלות הן הדבר הראשון שמוציאים מתא המטען)

• הוסף לסימניות
אני רוצה לנסוע זוג + תינוק קטן לחו"ל מעניין אותי נופים הרים כמובן אוכל כשר ובית חבד לתפילות .
חשבתי אולי גודאורי - גיאורגיה או בנסקו - בולגריה
למישהו יש המלצות או חוות דעת ?

• הוסף לסימניות
אני מנסה לארגן טיול חו"ל ראשון - חמישי לזוג עם תינוק.
אין לי מושג מאיפה להתחיל. יעד, טיסות, מזג אויר, יחס לישראלים
חשוב לי זול יחסית ונגישות להסתובב עם עגלה
וגם אם בכלל הגיוני אירופה בחורף עם לבוש טוב
אשמח לטיפים, המלצות או סתם הסברים איך להתקדם.
בני כמה הילדים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה