ווילי וונקה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
אווירת חג מולד- סמלים, חגיגותזה חלק מההתלבטות
מצד שני אם לא עכשיו. ינואר/פברואר, נצטרך לחכות לאחרי פסח ואז מסתבר שאני אחזור לעבודה
מה זאת אומרת הכי גויי?
סמלים? אנטישמיות? גם וגם?
לא כיף
אווירת חג מולד- סמלים, חגיגותזה חלק מההתלבטות
מצד שני אם לא עכשיו. ינואר/פברואר, נצטרך לחכות לאחרי פסח ואז מסתבר שאני אחזור לעבודה
מה זאת אומרת הכי גויי?
סמלים? אנטישמיות? גם וגם?
גם בסוף ינואר?אווירת חג מולד- סמלים, חגיגות
לא כיף
מאמצע ינואר כבר פחותגם בסוף ינואר?
אם אין הרבה תקציב תבדקי בSKYSCANNER כל יעד - EVERYWHEREאני מחפשת להתנתק. זה אומר חו"ל.
אין הרבה תקציב
ואני רוצה לשלב.
נופים, מבנים מעניינים אולי קצת היסטוריה
אטרקציות פחות כי אנחנו עם תינוק
איפה אני יכולה לחפש כרטיסים זולים?
איך זה עובד בכלל עם תינוק?
הוא צריך כרטיס נפרד? יש לו מקום?
אנחנו נוסעים בע"ה לפראג בעוד כחודש לפראג,עם ילד ב 3,גם בסוף ינואר?
לאבבודפשט יש מלון יהודי?
בני כמה הילדיםאני מנסה לארגן טיול חו"ל ראשון - חמישי לזוג עם תינוק.
אין לי מושג מאיפה להתחיל. יעד, טיסות, מזג אויר, יחס לישראלים
חשוב לי זול יחסית ונגישות להסתובב עם עגלה
וגם אם בכלל הגיוני אירופה בחורף עם לבוש טוב
אשמח לטיפים, המלצות או סתם הסברים איך להתקדם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים