נכתב ע"י אילה לב;1518999:2. חבילת שיחות מהנייד- דרך חברות הסלולאר זה יוצא יקר מאד בד"כ (כ80 אגורות לדקה), את יכולה לקנות סים בינלאומי או לחילופין לשכור (עולה בערך חמש שקל ליום) ולקחת תוכנית טובה- תלוי לאן את נוסעת.
נסיעה טובה ובהצלחה
נכתב ע"י אילה לב;1519007:אני לא קניתי אלא שכרתי בחמישה שקלים ליום כולל המכשיר
נכתב ע"י סטודנטית;1518988:ביטוח רפואי לחו"ל
יש לכם המלצות? מי טוב? זול?
חבילות שיחות מהנייד?
איפה הכי זול וטוב לעשות?
תודה מראש לעונים!!!!
נכתב ע"י סטודנטית;1519004:כמה עולה סים בינלאומי?
אפשר גם במכשיר קשר? אני ממש בורה בענייני סלולאר
נכתב ע"י סטודנטית;1519012:פה בארץ???
כמה עלו השיחות?
נכתב ע"י אילה לב;1519018:כן, שכרתי פה בארץ
תעקבי בעיתונים יש הרבה מודעות של השכרת סים לחו"ל
לי עלה 40 אגורות לדקה מאיטליה לארץ, אבל זכור לי שכשהייתי בלונדון שילמתי פחות, לדעתי זה תלוי לאן את נוסעת.
ולחמדה- אכן השאלה היא מה מטרת הנסיעה ומה מתכננים בטיול, טיולים, טיפוסים, ספורט וכו' מייקרים את הסיפור, והמחיר זהה יחסית בכל חברות הביטוח.
נכתב ע"י חמדה;1519022:זהו, שבכל הפעמים שנסעתי- לא שילמתי אגורה.
לקחתי את המסלול החינמי של הראל ופטרתי בכך את חובת ההשתדלות....
נכתב ע"י אילה לב;1519023:זה כיסה לך דברים כמו ספורט אתגרי?
נכתב ע"י חמדה;1519024:מראש שאלתי מה מטרת הנסיעה.
אף כשנסעתי לטיול (לא לספורט אתגרי והחלקות בשלג), לא עשיתי ביטוח שונה; אבל שוב- כל אחד יפעל כהרגשתו...
אין זה אלא חלק מההשתדלות וזה דבר המסור ללבו של כל אחד.
נכתב ע"י אילה לב;1519028:אהבתי את התגובה,
רק היה לי חשוב לציין את זה לסטודנטית, כי שמעתי ממש לאחרונה על מישהו שהחליק בשלג בטיול בחו"ל ושילם הון עתק ממש, כיון שהביטוח שלו לא כיסה את הסעיף הזה של החלקה בשלג, והוא כלל לא ידע על הצורך להוסיף בביטוח כיסוי לדברים הדרושים לו.
נכתב ע"י חמדה;1519016:הדבר משמועתי מאד לאן את נוסעת (באירופה עצמה- לכל ארץ המחיר היה שונה והפערים היו גדולים).
אם את מתארחת אצל מישהו, תבקשי מהם את האפשרות שיתקשרו אלייך מהארץ, ותעשי מסלול של שיחות לנייחים לחו"ל- שיתקשרו אלייך מארץ לטלפון של המארחים בחו"ל (נסעתי ל-10 ימים והזמנתי מסלול שכזה בנטוויז'ן. שילמתי 10 ש"ח בלבד!!).
אם את לא רוצה להיות תלויה באחרים/ נוסעת למלון, טיול וכו'- תצטרכי לבדוק את השוק.
יש אזורים בהם סים בינלאומי משתלם (למרות שגם בזה יוצא לך חתיכת מחיר).
יש גמ"חים לפלאפונים עם סים בינלאומי
נכתב ע"י אילה לב;1519023:זה כיסה לך דברים כמו ספורט אתגרי?
נכתב ע"י חמדה;1519024:מראש שאלתי מה מטרת הנסיעה.
אף כשנסעתי לטיול (לא לספורט אתגרי והחלקות בשלג), לא עשיתי ביטוח שונה; אבל שוב- כל אחד יפעל כהרגשתו...
אין זה אלא חלק מההשתדלות וזה דבר המסור ללבו של כל אחד.
נכתב ע"י סטודנטית;1519102:אני נוסעת לטיול מאורגן ללא ספורט אתגרי וכד'.....
ועד כמה שידוע לי עכשיו אין שלג בברצלונה.
תודה רבה בכל אופן על ההארה!
נכתב ע"י סטודנטית;1519102:אני נוסעת לטיול מאורגן ללא ספורט אתגרי וכד'.....
ועד כמה שידוע לי עכשיו אין שלג בברצלונה.
תודה רבה בכל אופן על ההארה!
נכתב ע"י חמדה;1519285:ככל הידוע לי, ברצלונה היא עיר ללא 'הוראות מיוחדות'. ובטיול מאורגן לא אמורות להיות אטרקציות מיוחדות (אלא א"כ את יוצאת לבד). אם את נצמדת למארגנים- לרוב גם לא יהיה לך אופניים (שוב, אלא אם תשכרי בעצמך).
בכל מקרה, תוכלי להרים טלפון להראל- ופשוט לברר מה מכיל המסלול החינמי.
את הבסיס זה ודאי מכסה.
לגבי סלולארי- אני לא בטוחה שסים בינלאומי יהיה לך שם כ"כ זול.
באחת מהפעמים שטסתי- פשוט לקחתי איתי נט בוק, ותיקשרתי עם הארץ במיילים בלבד.
את האמת- זה היה ניתוק אמיתי. בחו"ל יש רשתות בכל מקום, כך שלא תיתקעי עם זה
נכתב ע"י סטודנטית;1519288:תודה על הרעיון, אבל-
אני לא יכולה לתקשר עם הילדים במיילים![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים