• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמדה;1519327:
סורי.
על זה לא חשבתי...
העיקר תהני מלאן, ותנצלי את המרחבים לשחרור ולאגירת כוחות...

תודה רבה!!!!!!!
מצאתי שיחות לחו"ל ב69 אג' לדק' לשיחה נכנסת / יוצאת + 80 ש"ח חד"פ.
נשמע נורמלי לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1519366:
יש לך המלצה למשהו זול יותר?

היכן את גרה?
יש גמ"חים לסים בינלאומי. תבדקי מה המחירים.
מישהי אמרה לי שיש לגולן טלקום מסלול ששווה בירור.
אני לא השתמשתי בזה, כך שאין לי מידע מדויק, אבל זה גמ"חים לדברים כאלו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמדה;1519405:
היכן את גרה?
יש גמ"חים לסים בינלאומי. תבדקי מה המחירים.
מישהי אמרה לי שיש לגולן טלקום מסלול ששווה בירור.
אני לא השתמשתי בזה, כך שאין לי מידע מדויק, אבל זה גמ"חים לדברים כאלו..

אני גרה ברחובות,פה לא הצלחתי למצוא משהו כזה.....
נמשיך לחפש השבוע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1519407:
אני גרה ברחובות,פה לא הצלחתי למצוא משהו כזה.....
נמשיך לחפש השבוע

יש בב"ב גמ"ח.
לא זוכרת איך קוראים לו, אבל אם יש לך את 'מפתח העיר', תבדקי בקיטלוג של טלפונים ניידים/ גמ"ח טלפונים ניידים.
בנוסף, תנסי לבדוק אצל 'המצלצל' ברח' ר' טרפון 6

• הוסף לסימניות
אני עושה ביטוח שמוצע לחברי מכבי דרך כלל.
יש כיסוי גדול והשתתפות עצמית של 50 דולר על כל תביעה.
ואני מתפללת חזק לה' שלא יקרה כלום, אפילו לא הפצ'י. אין לי כוח להעביר את מעט הזמן שיש לנו עם המשפחה בחו"ל, במרפאה עם הילדים.

• הוסף לסימניות
לא קשור אלי.. מישהו שלח לי,

קבצים מצורפים

• photo 1.PNG
    KB 118.5 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה