- הוסף לסימניות
מתחילה עם תמונות ובע''ה מחר אופן הכנה מסודר.
בירקות.במה ממולא?
נראה טוב
חצי שעה בערך.כמה זמן אפיה?
אני עשיתי במיני,נשמע אדיר!
ניסית במיני קיטשן?
ובאיזה מאפינס השתמשת? אלומיניום?
לוקחת חזה בגודל רוחב של מאפינס ואורך כפול ממנו, אבל כל גודל הוא מעולה לענין.נראה טוב וקל!!
איזה גודל חזה? בד"כ לממולא אני עושה חזה גדול, ופה זה נראה לי פתרון גם לחזות יותר קטנים..
ואם אני רוצה לצפות בפרורי לחם בצורה הזאת, איך אני עושה את זה?
ברור שאפשר, מה שהרוחנו במאפינס , שהמאפינס שומר על הצורה בלי מאמץ ובלי לשמור שלא יפתח וכו...את אופה אותם אחד אחד בתוך מאפינס ואח"כ מוציאה את המאפינס ומעבירה לתבנית?
אי אפשר לאפות ישירות בתבנית אינגליש קייק?
נכון מאוד!!יאמי ממשששששש
גם מעולה לגירסה דיאטטית
ילך מעולה ואפילו ירוץ....אני רוצה למלא באורז...
ילך?
איך?
אופה עם המאפינס, זה מה שבעצם משאיר את הצורה יפה בלי מאמץ.לא כ"כ הבנתי את משאירה אותם בתוך המאפינס, או מוציאה אחר כך לתבנית?
בתמונה לא רואים מאפינס, איך נשמר הצורה באפיה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: סטודיו פרימיום, שרה 2020, 1234mish ועוד 31 משתמשים34 //