עזרה חיבור מחשב לנטסיק של הוואי

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחבר את הנסטיק למחשב אבל אני לא יודעת מה הסיסמה שלו,
מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
זה הסטיק שיש לי איפה אני רואה?
WIN_20240110_14_49_55_Pro.jpg

• הוסף לסימניות
כתוב לך, אני לא זוכרת אם זה password, או משו אחר, אמור להיות שם רשימה של קודים כאלו..
תנסי..

• הוסף לסימניות
אני רוצה לחבר את הנסטיק למחשב אבל אני לא יודעת מה הסיסמה שלו,
מה ניתן לעשות?
אמור להיות מאחורה 3 שורות של ספרות וכתב קטן. אולי מתחת הסים..
אם התכוונת לסיסמא של התוכנה זה משהו אחר.

• הוסף לסימניות
אני נכנסת להצג רשתות זמינות
אני לוחצת על זה וזה כותב לי:הזן את מפתח אבטחת הרשת ואז כתבתי את המספרים שמתחת לסים ואז הוא כתב לי מתחבר ואחרי כמה שניות כתב לי אין אפשרות להתחבר לרשת זו.
יכול להיות שזה סים שפועל רק עם נטפרי או סינון מסוים?

• הוסף לסימניות
אני נכנסת להצג רשתות זמינות
אני לוחצת על זה וזה כותב לי:הזן את מפתח אבטחת הרשת ואז כתבתי את המספרים שמתחת לסים ואז הוא כתב לי מתחבר ואחרי כמה שניות כתב לי אין אפשרות להתחבר לרשת זו.
יכול להיות שזה סים שפועל רק עם נטפרי או סינון מסוים?
"אין אפשרות להתחבר" זה יכול להיות גם שהסיסמא לא נכונה. יש לוודא שכתבת את המספרים הנכונים.
יכול להיות גם שהמחשב מקבל רק אינטרנט של נטפרי, אם יש לו תוכנת וואיפרי

• הוסף לסימניות
"אין אפשרות להתחבר" זה יכול להיות גם שהסיסמא לא נכונה. יש לוודא שכתבת את המספרים הנכונים.
יכול להיות גם שהמחשב מקבל רק אינטרנט של נטפרי, אם יש לו תוכנת וואיפרי
כשכתבתי מספרים אחרים הוא כתב לי :
מפתח אבטחת הרשת אינו נכון וכשכתבתי את המספרים שמתחת לסים רק אז הוא הוא כתב לי את זה....
והמחשב מקבל כל אינטרנט
השאלה אם יש כזה דבר שהסטיק מקבל רק אינטרנט מסוים?

• הוסף לסימניות
כשכתבתי מספרים אחרים הוא כתב לי :
מפתח אבטחת הרשת אינו נכון וכשכתבתי את המספרים שמתחת לסים רק אז הוא הוא כתב לי את זה....
והמחשב מקבל כל אינטרנט
השאלה אם יש כזה דבר שהסטיק מקבל רק אינטרנט מסוים?
אמת. אבל לפעמים מסיבות לא ברורות הוא כותב "אין אפשרות להתחבר" על סיסמא שגויה.. עכשיו ניסית אצלי.
לא חושב שיש סטיק חסום
אולי הסיסמא הוחלפה דרך התוכנה
והאם החזרת את הסים לסטיק ובצורה נכונה?
האם הסטיק חדש?
ההגדרות בו נעשו לפי הכללים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה