- הוסף לסימניות
זה נראה שהסטיק שלך הוא בלי ראוטר...לא כי איך לי את ה'WALAN'
כלומר סטיק ישן שאפשר להשתמש בו רק כאשר הוא מחובר למחשב ולא צריך קוד
אפשר לוודא זאת באמצעות דגם. מה הדגם הרשום עליו?
זה נראה שהסטיק שלך הוא בלי ראוטר...לא כי איך לי את ה'WALAN'
E303זה נראה שהסטיק שלך הוא בלי ראוטר...
כלומר סטיק ישן שאפשר להשתמש בו רק כאשר הוא מחובר למחשב ולא צריך קוד
אפשר לוודא זאת באמצעות דגם. מה הדגם הרשום עליו?
אכן, זה נטסטיק המיועד לשימוש רק כשהוא מחובר ולא מרחוק [מרחוק נקרא ראוטר].E303
לאאכן, זה נטסטיק המיועד לשימוש רק כשהוא מחובר ולא מרחוק [מרחוק נקרא ראוטר].
כשהוא מחובר זה עובד לך?
אז צריך להתמקד רק בזה
אחרי שאני עושה הכל כדי להגדיר את התוכנהאז צריך להתמקד רק בזה
בהגדרת התוכנה
אמורים לחבר למחשב, ותוך כמה דק' אמור להיות אינטרנטאחרי שאני עושה הכל כדי להגדיר את התוכנה
יש מצב שלוקח לזה הרבה זמן להתעדכן?
ותודה על הכל העזרה!
זה כותב לי בתוכנה connectedאמורים לחבר למחשב, ותוך כמה דק' אמור להיות אינטרנט
ממש לא. ראוטר זה של אינטרנט קווי. שאפשר להתחבר ע"י WIFI וגם בסטיק אפשר להתחבר ע"י WIFI. אם יש את האופציה, אבל זה לא נקרא ראוטר[מרחוק נקרא ראוטר].
יש לך סים עם נטפרי? ואיזה חברה הסים?זה כותב לי בתוכנה connected
וכל הזמן מתעדכנים מספרים ועדיין אין אינטרנט
אין לי נטפרי והסים הוא של הוטיש לך סים עם נטפרי? ואיזה חברה הסים?
אם מתעדכנים מספרים וכתוב קונקטד זאת אומרת שיש אינטרנטזה כותב לי בתוכנה connected
וכל הזמן מתעדכנים מספרים ועדיין אין אינטרנט
אני מדבר בשפת העם ולא בשפת האינצקלופדיהככה החליטו ב...
![]()
נתב – המכלול
www.hamichlol.org.il
הכרום נפתח לי אבל כשאני רוצה לפתוח דף הוא כותב שאין אנטרנטאם מתעדכנים מספרים וכתוב קונקטד זאת אומרת שיש אינטרנט
השאלה היא איפה אין אינטרנט
בסימון למטה? אין גוגל?
ולכן כתבתי שממש לא, יש לך טעות, בשפת העולם הנתב הנ"ל נקרא ראוטר. והנטסטיק נקרא נטסטיק, בין אם יש בו אופציה לחיבור מרחוק, ובין אם לאו......אני מדבר בשפת העם ולא בשפת האינצקלופדיה
וככה קוראים לזה כל העולם.
ואני הרבה...אני קצת מתעסק בזה...
הבה נראה איך קוראים בשפת העםואני הרבה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים