למה לא משמין מכיל 5 כפיות סוכר!!!מה כ'פת לי כמה פרי יש בזה?
העיקר לא משמין הרבה...!
מה פתאום, אין בזה בכלל שומנים........למה לא משמין מכיל 5 כפיות סוכר!!!
הסתכלת בקלוריות?למה לא משמין מכיל 5 כפיות סוכר!!!
זה ל100 ג'
את בטוחה שזה כך?הכוונה שזה אודה מהמים והוחזרו לזה המים שאודו.
את בטוחה שזה כך?
לי זה נשמע שמערבבים פרי מרוסק עם כמות של פי כמה מים וקוראים לכל הבלילה הזו "פרי"...
סוג של זלזול בציבור.
טוב, זה נשמע משהו הרבה יותר אמיתי.יש בו 37.5 אחוז מחית תות שדה ו12.5 מחית פטל שחור
זה בדיוק 50%
אמרתי שכך לדעתי, אבל אין לי מידע ברור.את בטוחה שזה כך?
לי זה נשמע שמערבבים פרי מרוסק עם כמות של פי כמה מים וקוראים לכל הבלילה הזו "פרי"...
סוג של זלזול בציבור.
מה זה "מחית"?אני לא מכירה את המוצר הזה אבל מכירה מוצר מקביל של שטראוס.
ובמקרה אכלתי עכשיו בטעם פרות יער
יש בו 37.5 אחוז מחית תות שדה ו12.5 מחית פטל שחור
זה בדיוק 50%
הקרטיב שוקל 70 גרם ויש בו 65 קלוריות ו16.2 פחמימות מתוכן 12.8 סוכרים
הפחמימות הן גם מסוכר אבל בגלל שהסוכר מופיע לאחר הפטל ניתן להבין שיש פחות סוכר מפטל.
קרטיב לא נועד להיות מוצר בריא
אבל קרטיב כזה הוא בהחלט תשובה לאנשים שעושים דיאטה ומחפשים פעם בשבוע מאכל מתוק וטעים.צפה בקובץ המצורף 350267 צפה בקובץ המצורף 350268 צפה בקובץ המצורף 350268 צפה בקובץ המצורף 350269 צפה בקובץ המצורף 350267
פרי מרוסק.מה זה "מחית"?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים