דרוש מידע חידה - כמה אחוז פרי מכיל "לה פרוטה"?

• הוסף לסימניות
upload_2018-5-9_10-41-22.png

רמז - לא מה שרשום על המוצר...

מה ההגדרה של הרכיב "מחית פרי משוחזר"?

• הוסף לסימניות
דוקא לי אכפת,
אבל לא מצאתי הסבר מהו בדיוק "פרי משוחזר"
@חנה4 יש לך תשובה<

• הוסף לסימניות
פרי משוחזר, זה כמו בשתיה קלה "עשוי מרכז".
הכוונה שזה אודה מהמים והוחזרו לזה המים שאודו.
כך לדעתי.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• FoodsDictionary - ערך תזונתי של La Frutta תות שדה, נסטלה, ערכים תזונתיים.pdf
    KB 530.4 · צפיות: 99
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הכוונה שזה אודה מהמים והוחזרו לזה המים שאודו.
את בטוחה שזה כך?
לי זה נשמע שמערבבים פרי מרוסק עם כמות של פי כמה מים וקוראים לכל הבלילה הזו "פרי"...
סוג של זלזול בציבור.

• הוסף לסימניות
את בטוחה שזה כך?
לי זה נשמע שמערבבים פרי מרוסק עם כמות של פי כמה מים וקוראים לכל הבלילה הזו "פרי"...
סוג של זלזול בציבור.

מה בדיוק חשבת? ששמים לך תותים אמתיים?
המחיר היה כפול ומכופל, לא בטוח שהיית קונה...

• הוסף לסימניות
השאלה כמה מים מתוך המוצר נחשב לצורך הגדרת "פרי משוחזר", וכמה מתוך המים נחשבים לצורך הרכיב "מים"

אם הם היו חושבים שיווקית, היו מערבבים את הפרי עם עוד קצת מים, ואז היו יכולים לרשום "30% פרי"

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את המוצר הזה אבל מכירה מוצר מקביל של שטראוס.
ובמקרה אכלתי עכשיו בטעם פרות יער
יש בו 37.5 אחוז מחית תות שדה ו12.5 מחית פטל שחור
זה בדיוק 50%

הקרטיב שוקל 70 גרם ויש בו 65 קלוריות ו16.2 פחמימות מתוכן 12.8 סוכרים
הפחמימות הן גם מסוכר אבל בגלל שהסוכר מופיע לאחר הפטל ניתן להבין שיש פחות סוכר מפטל.

קרטיב לא נועד להיות מוצר בריא
אבל קרטיב כזה הוא בהחלט תשובה לאנשים שעושים דיאטה ומחפשים פעם בשבוע מאכל מתוק וטעים.צפה בקובץ המצורף 350267 צפה בקובץ המצורף 350268 צפה בקובץ המצורף 350268 צפה בקובץ המצורף 350269 צפה בקובץ המצורף 350267

קבצים מצורפים

• 20180509_120930.jpg
    20180509_120930.jpg
    1.2 MB · צפיות: 52
  • 20180509_120927.jpg
    20180509_120927.jpg
    1.3 MB · צפיות: 47
  • 20180509_120952.jpg
    20180509_120952.jpg
    6.2 MB · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
זה בדיוק 50%
טוב, זה נשמע משהו הרבה יותר אמיתי.
הפרי המדובר כאן הוא פרי נקי, לא מחית שרובה מים.
בטח עולה גם יותר יקר לכן.

• הוסף לסימניות
את בטוחה שזה כך?
סוג של זלזול בציבור.
אמרתי שכך לדעתי, אבל אין לי מידע ברור.
אבל ודאי שלא מאחסנים תותים כמו שהם נקטפו, אלא חוסכים במקום ובצורך בקירור וכו'.

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה את המוצר הזה אבל מכירה מוצר מקביל של שטראוס.
ובמקרה אכלתי עכשיו בטעם פרות יער
זה בדיוק 50%

הקרטיב שוקל 70 גרם ויש בו 65 קלוריות ו16.2 פחמימות מתוכן 12.8 סוכרים
הפחמימות הן גם מסוכר אבל בגלל שהסוכר מופיע לאחר הפטל ניתן להבין שיש פחות סוכר מפטל.

קרטיב לא נועד להיות מוצר בריא
אבל קרטיב כזה הוא בהחלט תשובה לאנשים שעושים דיאטה ומחפשים פעם בשבוע מאכל מתוק וטעים.צפה בקובץ המצורף 350267 צפה בקובץ המצורף 350268 צפה בקובץ המצורף 350268 צפה בקובץ המצורף 350269 צפה בקובץ המצורף 350267
מה זה "מחית"?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה