כללי חידה. מי שידע יקבל נקודה >>>

• הוסף לסימניות
אין מקום לטעות! ואהבתי את הראשון. סולידי יותר

• הוסף לסימניות
השני יותר מענין

• הוסף לסימניות
השני יותר טוב.
בהצלחה לך,

• הוסף לסימניות
הראשון יותר ברור,
אמנם השני מעט יותר מקורי, אך אם אני מבינה נכון,
לא נדרש מסר של מקוריות יתר לעסק הנ"ל, זה לוגו לאיזה עורכי דין או משהו בסגנון, טעיתי?
ואם זה יופיע תמיד ליד השם, אז אין מקום לטעויות B ללא כל ספק.

• הוסף לסימניות
אלו ראשי תיבות של השם, שמתחיל ב S וב- B
לכן זה 100% בטוח

• הוסף לסימניות
האותיות ברורות.

ולגבי השני - לא תמיד היציאה מחוץ למסגרת משרתת את המטרה.

• הוסף לסימניות
ברור מאד!SB
והראשון יותר מוצלח!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני דווקא בעד השני

יותר מענין ומקורי!
יותר תופס את העין

• הוסף לסימניות
אני דווקא בעד השני

יותר מענין ומקורי!
יותר תופס את העין

• הוסף לסימניות
הלוגו מאוד יפה.

דיי ברור שזה SB אם כי רק בגלל הספק של הספק שמישהוא יטעה בכך זה עלול לפגוע במיתוג שאמור להוות הסמל של החברה לאורך שנים.

• הוסף לסימניות
מוזרה לי טעותם של שניים מהניקים ששייכו ל-R

הקימור המתעגל פנימה, למטה מימין, לא כ"כ נותן אפשרות אחרת מאשר B

• הוסף לסימניות
SB הראשון עדיף

• הוסף לסימניות
הראשון!!!!!!!!![עוור לא יבחין באותיות כמו כן רואים את שם החברה ומבינים [למתקשים במיוחד]

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש מקום לטעויות רבות מדי, והראשון הרבה יותר נקי וממוסגר.
אם מדובר בעו"ד כמו שעושה רושם נראה לי שחשוב לא לצאת מהמסגרת. זה חלק מהמסר, לא?

• הוסף לסימניות
הראשון מצוין,
ולגבי האותיות - העין משלימה אותם באופן אוטומטי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה