לדעתי החידות היום קשות במיוחד!
תרנגול כפרות
ספר- תרנגול כפרות
קורא- תרנגול קורא
כמו הבהמות- כ פרות.
בהודעה לאחר מכן חטפת מנה ממוטי...למה נזיפה היא מנה?
מאיפה הקורא החרדי אמור להכיר את הספר?
אודה ולא אבוש, אני מנסה שוב ושוב חידה אחרי חידה, וכמה שחשבתי שאני חכם, מרגע לרגע יורד קרני בעיני, עד שאיני מבין מדוע אשתי התחתנה איתי?...זה מה שאומרים בדכ אלה שמבקשים להקדים
ואז לא משתתפים![]()
![]()
![]()
![]()
כנראה גם היא לא מצליחה לפתור..אודה ולא אבוש, אני מנסה שוב ושוב חידה אחרי חידה, וכמה שחשבתי שאני חכם, מרגע לרגע יורד קרני בעיני, עד שאיני מבין מדוע אשתי התחתנה איתי?...![]()
אותך לאשתי.... הסתבכת!...כנראה גם היא לא מצליחה לפתור..![]()
עד לרגע זה לא ידעתי מקיום הספר
הגעתי אליו ע''י הרמזים בחידה.
אודה ולא אבוש, אני מנסה שוב ושוב חידה אחרי חידה, וכמה שחשבתי שאני חכם, מרגע לרגע יורד קרני בעיני, עד שאיני מבין מדוע אשתי התחתנה איתי?...![]()
נזיד עדשים2- כשיהודי נכשל בבית המשפט הנח את האוכל ! (5,4)
נזיד עדשים
יהודי נכשל- נ' ז'יד
בבית משפט-עד
הנח-שים
אוכל-תבשיל עדשים.
אני הולכת לספר סיפור לילדים
תשאירו לי גם משהו לפתור![]()
שמיר קצוץ9- גם בסלט אפשר לראות את שמי (4,4)
יש כאן הרבה בפורום..רגעעעעעעעע !!!
ומה עם סיפור לנו ?????
![]()
![]()
![]()
www.prog.co.il
מנסה בכל זאת... שאשתי לא תתייאש לגמרי...4- חוזרת בשש ? (5)(מ)
אבל למה זה כתיב 'מלא'.מנסה בכל זאת... שאשתי לא תתייאש לגמרי...
הכפלה
בשש בש יש מושג הכפלה חוזרת, חוזרת בשש - הכפלה, והכפלה זה בעצם חזרה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים