וגם הסימן שאלה לא קשור...אבל למה זה כתיב 'מלא'.
אלו נשארו!1- מתקיים מצב שכבר לא יצליחו להציל אותו (5)
4- חוזרת בשש ? (5)(מ)
5- את הכח שלי אני שואב
מהשניה שדאגו שאהיה כאן (7)
6- יש לה קפלים ? זאת שיטה ! (6)(מ)
10- עלה יבש ? לא באמת ! (6)
שמיר קצוץ
קיים גם בסלט
המילה 'שמיר' קצוצה - שמי.
יש כאן הרבה בפורום..
הנה אחד למשל
![]()
הקדשה > אל תשאלוני לשלומי
-שלום -וברכה מה שלומך? ברוך השם. -ומה שלומך? ברוך הש.. הי, רגע.. הלא שאלת לשלומי? אז ככה הסכיתי ושמעי. בדיקות הדם לא משהו הכולסטרול 280 והסוכר בעננים. בקיבה יש אולקוס וזיירח סובל מסינוס. ליענטל שיניים עקומות ואין מנוס יישור שיניים נחוץ. ולדבויירה הגב עקום וקצת נוטה כלפי חוץ. את החודש לא...www.prog.co.il
זה לא יפה שרק לשרלוט אתה מגלה הכל בפרטי....![]()
מנסה בכל זאת... שאשתי לא תתייאש לגמרי...
הכפלה
בשש בש יש מושג הכפלה חוזרת, חוזרת בשש - הכפלה, והכפלה זה בעצם חזרה.
זה שלה! לכן שמתי את הקישור הזה!אני רוצה סיפור רק של שרלוט![]()
![]()
![]()
זה נראה יותר שפיק זה עלה בגלל זהפיק - שיא, עלה לגובה
10- עלה יבש ? לא באמת ! (6) )
פיק - שיא, עלה לגובה
יבש - ציה
פיקציה - לא באמת
מתגשם1- מתקיים מצב שכבר לא יצליחו להציל אותו (5)
אפשר להצטרףרגעעעעעעעע !!!
ומה עם סיפור לנו ?????
![]()
![]()
![]()
הבי-אוני (האות השניה - B)5- את הכח שלי אני שואב
מהשניה שדאגו שאהיה כאן (7)
אפשר להצטרף
אבל זה בפלמית אם לא מפריע לכם..
(אני מוכנה גם באידיש)
מתגשם
מתקיים - מתגשם
מצב- גשם
שכבר לא יצליחו להציל אותו- מת.
גם וגם.אגב למה פלמית ולא צרפתית ?
עם סבתא אחת הם מדברים אנגלית יען היא בריטיתוהם לא פונים לרווחה להתלונן ???
![]()
![]()
![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים