חוברת תשבצים פיצוחים שמחולקת באושר עד בחסותםאושר עד זו החנות הידועה (צרכנייה)
או בן אדם בשם אושר עד?
אין כמו-ך
אין כמו-ך
אֵין עָלֶיךָ [עח]אין עליך
כף הכי טובה- אין עלי כ'
וגם אתה (הכי טוב)- אין עליך.
כשפתרתי את החידה היססתי בין שניהםהיינו הך!
פיליפ
מימין ומשמאל
פרי לנסר
ראש השב''כ לשעבר- פרי
לחתוך- לנסר
עובד זמני- פרילנסר.
ברגע שמכירים זה בנאלי,
אני עושה את זה בעיניים עצומות
לעומת זאת פה באשכול אני ממש "מתקשה"הפעם יש שם הרבה שאלות בסגנון פרשה בתצורה= צו.
זה עובד?תשים מרכך כביסה![]()
אני גם פתרתי את החידות בחוברת של אושר עד
החידות כאן הרבה יותר קשות...
נשארו לי 3-4 בחוברת שלא הצלחתי לפתור
האמת שאין לי מושגבאיזה סניף של אושר עד
אישתי קונה בפתח תקווה ומעולם לא ראתה חוברת תשבצים
גם היום היא הייתה שם
איפה זה מונח בסניף שלכם ?
תודה
האמת שאין לי מושג
בעלי חזר עם כמה חוברות משם. סניף לוד
החוברת ממש יפה ואיכותית. שעשועונים מגוונים לכל המשפחה
לא מופיע ליד השעשועונים מי מחברמי המחבר של תשבץ ההגיון ?
מדן ועד באר שבעאולי משהו יודע מה זה:
כלי מדידה נפגש עם מקור מים ששבר את רעבונו בכל הארץ (3,3,3,3)
יצא לי בסוף באר שבע
חסרות לי שתי המילים הראשונות
מד נועד(לא שברור לי ה'מדן' עם הכלי מדידה)
אז אם כבר עזרת לי ככמדן ועד באר שבע
אחרי שההיא גלתה הבנתי. כל הזמן חפשתי מילים עם 3 אותיות...מד נועד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים